Complete herinnering door Indigo kind Matias De Stefano

Hoe werkt het universum? Bestaan goed en kwaad? Weten we echt alles van de geschiedenis van de mensheid? Hoe zijn de mensen ontstaan? Bestaat God? Wat is de Ziel? Wat gaat er gebeuren in 2012? Wie zijn de Indigo kinderen? Heeft Atlantis echt bestaan? Waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe? Wat is de bedoeling van alles?

Stel je voor dat er een verklaring zou zijn voor al deze vragen, voor alles wat er gebeurt. Een verklaring die wetenschap en geloof zou verenigen doordat ze beiden verklaart, natuurkundig zowel als spiritueel. Stel je voor dat iemand zich de conceptie van het Universum begint te herinneren en dat die persoon zich andere levens van vóór deze geboorte begint te herinneren. Hij herinnert zich mensen en wezens, hij herinnert zich missies en doelen en de structuur van alles wat we weten, denken en voelen als het Universum.

Dit is een opsomming van de basis concepten van ons bestaan, hoe we zijn ontstaan, hoe die context werkt, de waarheid en structuur van de dingen die we denken te begrijpen over het grote belang van de dingen die we negeren in het leven.

Zie hier de video.

Lees verder bij de bron.

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: