De komende 30 jaar zal het koud worden.

 
PDF Afdrukken

Verbazingwekkend eigenlijk hoe de wereld blijft vasthouden aan een niet bestaande, zogenaamd door de mens veroorzaakte, opwarming van de aarde.

Terwijl we waarschijnlijk juist aan de vooravond staan van een hele koude 30 jaar durende periode.
Natuurlijk draagt de mens bij tot het produceren van allerlei schadelijke stoffen op aarde. De hoeveelheid daarvan echter is voor wat betreft de gevolgen voor het klimaat op aarde te verwaarlozen.

Om dat te beïnvloeden is er namelijk eigenlijk maar één factor die een cruciale rol speelt en dat is de zon.

Het bovenstaande is de mening van iemand die al tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek doet naar klimaat, John L. Casey, de directeur van de Space and Science Research Corporation en voormalig adviseur van het Witte Huis.

Casey heeft een boek geschreven, genaamd Dark Winter: “How the sun is causing a 30 year cold spell”.

Hij noemt de ongefundeerde propaganda voor een door de mens veroorzaakte klimaatopwarming de grootste wetenschappelijke fraude in de geschiedenis en waarschuwt de mensheid dan ook omdat ze slecht voorbereid zijn op de dingen die gaan komen.

Alles op onze aarde voor wat betreft het klimaat wordt bepaald door de zon. Als die een periode van “winterslaap” in gaat zoals nu het geval lijkt te zijn, dan betekent dat voor ons een koude periode. Van minstens 30 jaar en die gevolgen zal hebben voor dingen zoals het oogsten van gewassen.

Niet dat we een echte ijstijd tegemoet gaan, maar wel een periode waarin de temperaturen beduidend lager zullen liggen dan gemiddeld tot nu toe.

Casey kan zich behoorlijk opwinden over dat bij ons in het Westen bijna geen enkele klimaatwetenschapper durft te zeggen wat ze werkelijk vinden uit angst om hun baan te verliezen.

We kunnen wat dat betreft, zo zegt hij, een voorbeeld nemen aan Rusland waar al dit soort bezwaren niet tellen en waar klimaatwetenschappers open en bloot discussiëren over de werkelijke stand van zaken betreffende ons klimaat. Het kwalijke van al die misleiding hier bij ons is uiteraard dat er niemand ook maar in het minst is voorbereid op een komende koude periode.

“Wanneer je de president van Amerika in juni vorig jaar hoort zeggen, zoals hij dat deed in de universiteit van Georgetown, dat de wereld niet alleen nog steeds te maken heeft met opwarming, maar dat deze ook nog eens versneld toeneemt, dan weet je dat we in de problemen komen en niet voorbereid zijn op de dingen die gaan komen”, aldus Casey.

Geschreven door:  Sott Net en Niburu.co

Dalternative.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: