Meer tekenen nadering planeet Nibiru

 
PDF Afdrukken

Het lijkt dat de nadering van de planeet Nibiru gelijke tred oudt met het onrustige gedrag van de mensheid en ook het weer en de natuur op aarde.

Terwijl iedereen elkaar in de haren vliegt, verbreken de weersextremen alle records en wordt het vliegverkeer boven Rusland verstoord door het uitvallen van satellieten.

We hebben eerder dit jaar een artikel geschreven waarin werd uitgelegd hoe de nadering van de planeet Nibiru kan zorgen voor verstoringen in het vliegverkeer. Dit heeft te maken met het toenemen van de zogenaamde wobble van de aarde.

Deze wobble komt alleen voor op het noordelijk halfrond en je kunt het je voorstellen als een tol. Waarbij de zuidpool van de aarde de punt is waarop deze rust en de noordpool de bovenkant van de tol vormt. Als een tol wat langzamer gaat draaien dan gaat de bovenkant wiebelen. Dat is wat er in toenemende mate gebeurt met het noordelijk halfrond als gevolg van de nadering van Nibiru.

Volgens Nancy Lieder heeft de luchtvaart het moeilijker gekregen sinds 2003, het jaar waarin Niburu het binnenste gedeelte van ons zonnenstelsel is binnengedrongen. Dit heeft niet alleen geleid tot verstoringen van het magnetisch veld waardoor het kompas niet meer betrouwbaar is, maar ook tot verstoringen van de GPS (Global Positioning System) systemen. Dat laatste heeft dan weer te maken met de toename van de wobble door de nadering van Nibiru.

Volgens een bericht van het Russische persbureau ITAR-TASS is het luchtverkeer boven de stad Moskou op 7 augustus ernstig verstoord door het uitvallen van de GPS-systemen.

Er wordt niet gesproken van een incident, maar van een massaal uitvallen van de GPS-systemen aan boord van vliegtuigen. Het betrof toestellen die op een hoogte vlogen van 9.000 tot 10.000 meter.

Meer dan tien van hen maakten meldingen van problemen met hun GPS-systeem, waarbij in de meeste gevallen het systeem voor een periode van 5 tot 10 minuten totaal onbruikbaar was. De experts zitten met de handen in het haar want niemand heeft er een verklaring voor.

Bronnen: 
ITAR-TASS
Zetatalk

Lees en zie meer

Dalternative.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: