De derde wereldoorlog loopt vertraging op

   
Voor ons is dat goed nieuws uiteraard, maar de machthebbers achter de schermen zijn er allesbehalve blij mee.

Daarom blijkt het weer hoog tijd dat George Soros uit zijn hol kruipt en zich actief met de zaak gaat bemoeien.

Misschien wel één van de invloedrijkste mensen op deze aarde en degene met directe lijnen naar de hoogste machthebbers op aarde is George Soros.

De man over wie in eerdere artikelen onder andere het volgende schreven:

Een politicus in de Oekraïne waarschuwde in 2011 al dat George Soros (puisant rijk, Joods Hongaarse afkomst en eigenaar van ondermeer petitie site Avaaz) bezig was met een plan om de regering in het land omver te werpen.

In dat interview vertelde Aleksandr Yefremov destijds dat hij beschikte over informatie dat George Soros (46e op de Forbes lijst rijksten in de wereld en geschat vermogen van 22 miljard Dollar)  gelden ter beschikking had gesteld om de regering in de Oekraïne omver te werpen. Of zoals hij toen zei, “George Soros heeft een “Lybië scenario” voorbereid voor de Oekraïne. “Ik beschik over informatie dat Soros fondsen ter beschikking heeft gesteld om een bepaalde groep jonge jongens voor te bereiden hier in de Oekraïne die dan in staat zullen zijn om hier projecten te lanceren die gestoeld zijn op de Noord Afrikaanse voorbeelden”. 

We weten inmiddels dat de staatsgreep is gelukt, maar het is ook diezelfde George Soros die een belangrijke rol speelt bij de beruchte Agenda 21.

Het is een onvoorstelbaar slim plan, laten we dat vooropstellen. De clou zit hem namelijk in het feit dat iedereen die op aarde leeft, invloed uitoefent op zijn of haar omgeving en daardoor valt onder de wereldwijde regelgeving van Agenda 21. Daardoor kan iedere activiteit van ieder persoon op deze wereld in een categorie worden gerangschikt onder het kopje: duurzame ontwikkeling. En laat nu één van de speerpunten van die duurzame ontwikkeling zijn: de controle van de wereldbevolking”.

Degene die achter dit misselijkmakende plan zit is niemand minder dan George Soros. Naast de Wikipedia informatie zijn er ook andere gegevens beschikbaar over George Soros (Member: Council on Foreign Relations, Member: Carlyle Group, Multi-billionaire, Major Stockholder: Halliburton, Hungarian Jew, Socialist-Communist, Financial Backer of Barack Hussein Obama, Friend of Rupert Murdoch, Freemasonic Jewish Labor Zionist).

Het is ook diezelfde George Soros die wordt genoemd door Anne Marie van Blijenburgh. Zij zegt George Soros herkend te hebben als één van aanwezigen bij rituele kindermoorden waar ook de top van ons land bij is betrokken.

Het is nu deze George Soros die afgelopen dinsdag naar Düsseldorf kwam om Europa te waarschuwen voor de agressiviteit van Rusland.

Zo vertelde hij aan het Duitse Handelsblatt dat als de Europese Unie niet gezamenlijk een front gaat vormen tegen Rusland, deze grote kans maak uit elkaar te vallen. Nodig om, volgens Soros, de toenemende agressiviteit van Rusland te beteugelen. Hij waarschuwde dan ook dat de toekomst van Europa in de waagschaal ligt.

Hij ging verder door te zeggen dat het hoog tijd wordt dat Europa wakker wordt en dat de ingestelde sancties tegen Rusland helaas een noodzakelijk kwaad zijn. Hij pleitte er dan ook voor dat Europa een keer zo hard zal gaan optreden tegen Rusland, omdat de Russen wel eens de neiging konden hebben om hun zinnen te zetten op de Baltische staten.

Als klap op de vuurpijl durfde hij te verkondigen dat vrijheid een kostbaar goed is, maar dat je wel bereid moet zijn om die te verdedigen. De man die hoogstpersoonlijk de Oekraïne in vuur en vlam zette, durft te spreken over het verdedigen van de vrijheid.

Ongetwijfeld zal George Soros in zijn vrije tijd Mein Kampf hebben gelezen.

De Grote Leugen (Duits: Große Lüge) is een propagandatechniek. De term werd bedacht door Adolf Hitler en hij noemde het in zijn autobiografie “Mein Kampf” een zo kolossale leugen dat niemand zou kunnen geloven dat iemand de waarheid zulk grof geweld aan zou doen.

Er is ook goed nieuws. Dat iemand zoals George Soros Europa oproept om zich als één front te verenigen en Rusland harder aan te pakken, bewijst dat de tactiek tot nu toe niet optimaal werkt.

In plaats van dat de sancties effect hebben, lijken ze te werken als een boemerang en is Vladimir Poetin populairder dan ooit in Rusland. Iets dat zijn Amerikaanse tegenhanger Obama nu niet bepaald kan zeggen.

Soros deed er nog een schepje bovenop met de Grote Leugen tactiek door het volgende te zeggen: “Pro Europese Oekraïners vechten om Europa te verdedigen en de Europeanen beseffen het niet”.

Duidelijk is uit de woorden van Soros dat het plan om Rusland verder te demoniseren en een Derde Wereldoorlog uit te lokken nog lang niet van tafel is.

Ook dat de huidige tactiek niet afdoende is om dat doel te bereiken.

Helder is ook dat we dan binnenkort weer iets heftigs kunnen verwachten. Iets waar het neerhalen van vlucht MH117 maar kinderspel bij was.

Bron:  Zerohedge / Niburu.co

Dalternative.com

Verhoog uw weerstand. Eet superfood.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: