De Nieren genezen met natriumbicarbonaat (zuiveringszout!)

Natriumbicarbonaat is niet alleen een uitstekend middel voor natuurlijke chemotherapie, omdat het O2 niveaus door verhoogde alkaliteit aan de cellen verhoogt, maar het is ook een van de meest fundamentele middelen tegen nierziekte.

Nieuw onderzoek door Britse wetenschappers van het Royal London Hospital laat zien dat natriumbicarbonaat de voortgang van chronische nierziekte drastisch kan vertragen. We hebben geen duizend jaar aan tests nodig om iets eenvoudigs als water te begrijpen en het is exact hetzelfde met bicarbonaat, wat altijd aanwezig is in de beste drinkwateren. Bicarbonaat werkt om de ATPase stimuleren omdat het daar direct op inwerkt.

Het eenvoudige huishoudelijke product dat wordt gebruikt voor het bakken, schoonmaken, de behandleing van bijensteken, de behandeling van astma, kanker en zure oprispingen is zo effectief bij de behandeling van nierziekte dat het voorkomt dat patiënten aan nier machines moeten worden gezet.

De bevinmerican Society of Nephrology. Bicarbonaat is een echt sterk universeel geconcentreerd geneesmiddel met hoge voedingswaarde, dat effectief werkt in veel klinische situaties die we normaal niet zouden bedenken. Het is een uitstekende eerste hulp en intensive care geneesmiddel, dat het leven van een persoon kan redden in een hartslag, en het is ook een supermarkt-item dat u zo uit het schap kunt nemen en gebruiken voor meer dingen dan men zich kan voorstellen – waaronder luieruitslag.

Lees verder bij de bron.

Dalternative.com

 

 

 

 

 

 

                                              Guide-Guide.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: