Poetin: Het leven betekent niets zonder liefde (+ oproep)

   
Zoals we enkele dagen geleden schreven gaat het niet goed met de demoniseringscampagne tegen Rusland.

Terwijl Poetin, misschien enigszins wanhopig, de wereld probeert te vertellen dat liefde de oplossing is, wordt de volgende False Flag operatie tegen hem alweer voorbereid.
In plaats van dat men Rusland heeft bestraft met de sancties hebben ze het land in feite een geweldig plezier gedaan en zichzelf, voor wat Europa betreft, op een uiterst domme manier in de voet geschoten.

Terwijl Rusland op het punt staat om de tweede zogenaamde Heilige Graal gasovereenkomst met China te sluiten en de handel tussen de twee landen ieder kwartaal met sprongen toeneemt, duikt vooral de Europese economie steeds verder het slop in.

Terwijl Rusland en China op een gezonde manier bezig zijn om aan de toekomst te werken, is het enige dat men hier in Europa nog kan bedenken om de schijn van rijkdom enigszins hoog te houden, het onverantwoordelijk bijdrukken van geld.

Omdat de situatie voor het Westen steeds wanhopiger wordt, beeldt De Telegraaf in een criminele poging om het haatvuur toch weer aan te wakkeren zoals ze dat nu al langere tijd doen, de Russische president Poetin af als een bloedzuigende vampier bij wie het bloed langs de mondhoeken naar beneden loopt. Bloeddorstig, haatvol, oorlogszuchtig, moordenaar…. Zonder enig bewijs!

De beoogde vampier zelf echter heeft totaal andere gedachten want deze week verklaarde hij tijdens een grote toespraak dat een leven zonder liefde geen betekenis heeft.

Zo zei hij letterlijk: “De bedoeling van ons hele leven en bestaan is liefde. Liefde voor het gezin, de kinderen en het moederland. Het is een gecompliceerd fenomeen, het ligt ten grondslag aan al ons gedrag”.

Terwijl Poetin, misschien wel enigszins wanhopig, probeert de wereldwijde Roller Coaster van haat en oorlog op het laatste moment te stoppen, worden zo te zien de volgende acties tegen hem en Rusland al weer voorbereid.

Opeens verschijnen er berichten in de Amerikaanse media zoals ABC dat de computers die de energievoorziening besturen in Amerika zijn geïnfiltreerd door malware software die eigenlijk slapend ligt te wachten om op het juiste moment toe te slaan.

Dat op het moment dat deze malware wordt geactiveerd, het volledige Amerikaanse energienetwerk, inclusief kerncentrales, kan worden platgelegd.

Alhoewel de malware al sinds 2011 is geïnstalleerd op Amerikaanse computers, werd het pas deze week bekendgemaakt via een waarschuwingsbericht van de Department of Homeland Security (DHS).

De timing van dit bericht is opmerkelijk te noemen, zeker omdat erbij wordt verteld dat diegenen die verantwoordelijk zijn voor de installatie van deze software hoogstwaarschijnlijk Russische hackers zijn.

Hackers, zo staat erbij, die worden ondersteund door de Russische overheid. Hierdoor heeft Rusland de middelen om in één klap het bijna voltallige Amerikaanse energienetwerk uit de lucht te halen. Het wachten is alleen nog op wanneer dit zal gebeuren.

Uiteraard, zo wordt erbij verteld, zou dit een economische ramp betekenen voor Amerika, nog afgezien van alle effecten die het zal hebben op het dagelijks leven van de burgers in het land.

Dan moet je je serieus afvragen waarom er nú ineens een waarschuwingsbericht komt van de DHS en waarom het nu prominent in de media komt.

Hebben we hier te maken met de voorbereiding en conditionering van de bevolking voor de volgende False Flag aanval?

Grote delen van het Amerikaanse energienetwerk dat op een kwade dag wordt platgelegd en waarbij de gehele westerse wereld met het haatzaaiende De Telegraaf voorop, met de vinger naar Rusland wijst?

Helaas is het in onze moderne wereld klaarblijkelijk gemakkelijker om haat te zaaien dan om liefde te prediken.

Wij vinden dat onacceptabel en wat ons betreft heeft dagblad De Telegraaf hiermee, om met Obama’s woorden te spreken, een rode lijn overschreden. Wat ze doen is haatzaaien, opruien en leugens verspreiden en dat zijn strafbare feiten. Wij zijn dan ook voornemens formeel iets te ondernemen hiertegen. Graag horen we van mensen die dat ondersteunen en, indien nodig, bereid zijn een kleine bijdrage te leveren in het geval we juridische kosten hiervoor zouden moeten maken. De maat is nu vol. Mailen kan naar redactie (apestaart) niburu.co.

Uiteindelijk zal de boodschap over liefde van Vladimir Poetin zegevieren. Deel dit bericht graag zoveel je kunt, dank!

Bronnen:
Niburu.co
Zerohedge
Ria Novosti
ABC News 

Dalternative.com

                                            THE-WEBSHOP.COM uw webshop voor alles!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: