Stille ridders

 

Stille Ridders

Ik vraag me vaak af waarom zoveel Lichtwerkers geloven dat wij onszelf moeten beschermen met mentale visualisaties voordat we naar buiten gaan. En, waarom zij denken dat dit de chaos af zal weren en ons immuun houdt. Het is zeer raadselachtig omdat het feitelijke idee dat “wij onszelf moeten beschermen” een concept gefundeerd in angst is, wat ego is, en het werkelijke tegengestelde waarop we mikken. Het is een geloof in angst dat de mensen daarbuiten de bekwaamheid hebben om onze trillingen af te breken. De vrees dat wij uit evenwicht kunnen raken, alles verzwakkend dat we geleerd hebben.

Deze overtuiging huisvesten geeft, in feite, onze persoonlijke macht weg. Het overhandigt het genadig aan de massa’s. Ironisch genoeg aan diegenen die de lagere energieën belichamen. Sommigen mogen zelfs zover gegaan zijn als te zeggen dat dit idee van het creëren van een beschermend harnas een air van strijdlust eraan heeft zitten.
Ik ben ertoe gekomen te weten dat er helemaal geen noodzaak voor dit ritueel is, omdat er een alternatief is. Eentje waar wij vast kunnen houden aan onze macht en wat niets meer nodig heeft dan wat wij al aan het doen zijn, wat het verhogen van onze trillingen is. Het enige verschil zijnde dat wij de focus op ons, of zou ik moet zeggen “jezelf”, moet houden.
Door uitsluitend te richting op het verhogen van “jouw” trillingen en alleen dit concept vast te houden, is jouw focus voor “jezelf” om te ascenderen en niet om jezelf in te laten met hoe hoog je vibreert, en of het hoog genoeg is om jou te beschermen. Wanneer je eenmaal begint hiermee verder te gaan, zal het vanzelfsprekend voor je zijn om aan je “ziel” te vragen om jouw leven te leiden. Om controle te nemen; om jou te helpen je trillingen te verhogen naar de hoogste energie die jouw menselijke lichaam op wat voor gegeven tijdstip dan ook kan accommoderen.

Wanneer jij je overgeeft aan de richting van je “ziel”, beginnen verscheidene dingen te materialiseren. Je zult weldra zien dat je niet zo vaak naar “daarbuiten” hoeft te gaan als je dacht dat je dat moest of zelfs wilde, of je mag instinctief wensen om niet te gaan. Je ziel zal weten wanneer je buiten moet zijn en wanneer je dat niet moet. En, wanneer je die behoefte voelt om naar buiten te gaan, zal je gewaarworden dat jouw ziel je behoefte ontwikkelt in “zwakke” uren. Wanneer er minder mensen in de beurt zijn. Met andere woorden, je bescherming gedijt op natuurlijke wijze.
Dan, mettertijd, zal je ertoe komen iets super verrassends te beseffen. Terwijl je blijft werken aan het opruimen van je energie, het zuivert en verhoogt je trillingen, kan je letterlijk onzichtbaar in de menigte worden! Je mag ermee ophouden gezien te worden door velen. In feite, kan je door een drukke plaats heen gaan zonder zelfs her/erkend te worden. Net zoals magie! Alleen omdat je hoger vibreert en ongedetecteerd gaat door de lagere trillingen.
Stromend vanuit dit begrip is het besef dat als je energie verhoogd is en je loopt door een drukke ruimte, jij je hogere energie voor het goede van anderen rondom jou heen verspreidt. Een anonieme gever. Dit is waarom je ziel je op de eerste plaats op dat tijdstip, op die dag, in die locatie daarbuiten wilde hebben. Je voert je doel uit van het zijn van een vrijwillige Lichtwerker! Geen ego is daarbij betrokken! Geen bescherming is vereist.
En, daarom, als enige dichtere energie zichzelf openbaart terwijl je daarbuiten bent, een winkelbediende waar je kwesties mee hebt bijvoorbeeld. Is dit niet de chaos die door jouw trillingen heen breekt, dit is je ziel die jou iets anders laat zien. Daar is een emotie diep binnenin die naar boven stijgt. Het zou getriggerd kunnen zijn door wat hij/zij zei, impliceerde, of door diens toon of houding. Ongeacht wat, het gaat over jou, niet over hem/haar.
Je moet iets oplossen diep binnenin om naar de volgende vibrationale trede te verhuizen. Omdat het doel voor jou persoonlijk is om de beste vrijwilliger te zijn die je kunt zijn.
En nee het is niet noodzakelijkerwijs een droevig geval van, “Hij/zij heeft zo een dichte lage energie, vandaar mijn behoefte om mezelf te beschermen”. Ik gebruik de term “noodzakelijkerwijs” eenvoudig omdat ik niet alles uit kan sluiten. Hij of zij mag zeer goed dichtere energie hebben maar “zij” zijn niet de kwestie, dat ben “jij”. Jij moet nu de plaats binnenin vinden die opgevijzeld moet worden, een vroegere kwetsuur permanent achterlatend. Kwetsuren zijn gehecht aan ego emotie niet spirit/ziel.
Het schot in de roos om je trillingen zo hoog als je kunt te verhogen is om een aangeboren kern van “vrede” te onthullen welke onbereikbaar is. Dus wanneer dichtheid penetreert, bereikt het niveau één, misschien twee, maar nooit je ware energie. Omdat steevast deze dichte energie van de winkelbediende allemaal ego is en sowieso niets meer. Een ego waar je ijverig aan werkt om diens grip te overwinnen door je trillingen iedere dag te verhogen om een meer krachtige vrijwilliger te worden.
Je uit vrije beweging aanbieden is Liefde buitenwaarts verspreiden. Je hebt hier geen bescherming voor nodig, specifiek als jij je kracht correct gebruikt.
Dus de volgende keer dat je erop uit gaat, stimuleer je kracht en belemmer het niet. Want het is alleen wanneer wij onszelf bekrachtigen door spirituele ascentie in plaats van strijdlustige bescherming dat zonder twijfel eenheid kan zegevieren onder alle Lichtwerkers. En een liefdevol bewustzijnsmatrix stevig houvast kan nemen.
Met dank aan onze bron: DenkMetJeHart.blogspot.nl
Vertaling: Cobie de Haan
Origineel artikel door Bev Goodman InfiniteShift.wordpress.com
                                  THE-WEBSHOP.COM uw webshop voor alles!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: