Betalen voor iedere kilometer die je rijdt

Hier hoor je er helemaal niets over, maar zelfs in Amerika wordt met verbijstering gereageerd op de nieuwste plannen van de Europese Unie.

Die houden in dat van iedere burger wordt bijgehouden hoeveel kilometer ze hebben gereden binnen Europa, maar ook waar en daar gaan ze dan belasting over betalen.

De naïeve D66 dromers die maar doorgaan met het promoten van de Europese Unie onder aanvoering van Bilderberger Pechtold, krijgen binnenkort te maken met maatregelen van hun idolen, waar ook hun achterban niet blij van zal worden.

De EU is namelijk bezig met plannen om iedereen te laten betalen voor het rijden op Europese wegen. Daarmee moet dan een eind komen aan het individueel tol heffen in de verschillende landen.

En dus snijdt het mes aan twee kanten. Om dat te kunnen doen zal moeten worden bijgehouden waar en hoeveel mensen rijden. Dit betekent het installeren van registratieapparatuur in auto’s waarmee dan als bijvangst wordt bereikt dat men precies weet waar iedereen geweest is en wanneer.

Zelfs Amerikanen vragen zich volkomen verbijsterd af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat mensen gaan betalen voor ieder gereden deel van een kilometer.

Dat is echter precies wat de Europese Commissaris voor Transport, Violeta Bulc, wil.

Even afgezien van het belachelijke plan, is de vraag: Wie is die Bulc en wat heeft zij te beslissen over wat wij gaan betalen voor het gebruik van de weg?

Dat is nu het mooie van Nazistaat, versie 2.0. Niemand weet wie het is, niemand heeft haar gekozen, niemand wil haar, maar dat maakt allemaal niet uit. Zij is benoemd door het Europees Parlement en dus zij gaat voor wat transport en vervoer betreft voor een groot deel onze toekomst bepalen.

Iedere auto zal straks worden uitgerust, op eigen kosten uiteraard, met een soort registratieapparaat dat ongetwijfeld verbonden zal worden aan een volgens Bulc, zeer efficiënt computersysteem. Zij geeft zondermeer toe dat dit plan een “extra belasting wordt voor de automobilist” en een “obstakel voor hun mobiliteit.”

Bulc is druk bezig met dit plan dat de automobilist geld gaat rekenen per gereden kilometer. Onderdeel daarvan is ook om de snelheid van auto’s te beperken middels een begrenzer. Daarom wil ze automobilisten ook per kilometer geld afpakken en niet voor de tijd dat ze hebben gereden.

Volgens Bulc zal het straks niet meer uitmaken waar je vandaan komt. Iedereen zal gaan betalen voor de afstand die ze hebben gereden en dit telt voor geheel Europa. Dus, als je met vakantie gaat naar Spanje met de auto zul je een rekening ontvangen voor iedere kilometer die je in Nederland, België, Frankrijk en Spanje hebt afgelegd.

Niet alleen zal dit een geweldige inbreuk zijn op je privacy, maar tevens een manier om je zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen.

Gecombineerd met je auto die waarschijnlijk vanaf 2020 verplicht op afstand uitgezet moet kunnen worden, zijn de rapen wat ons betreft volledig gaar.

Bron: Natural News

Met dank aan onze bron: Niburu.co

Dalternative.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: