Het Ashtar Command Helpt! De beschermers van de Aarde

Ashtar via Arthura

Het Ashtar Command Nederland mag neergezet worden in een materiële vorm op aarde.

De centrale punten van het Ashtar Command worden vanaf nu steeds duidelijker waar deze zich bevinden. Uiteindelijk zullen deze punten de informatie verstrekken aan hun mede Ashtar Commanders en aan vele andere starseeds en sterrenmensen en sterrenkinderen.

Deze punten zullen uiteindelijk gaan samenwerken en samenkomen.

Binnen hun gebied zullen zij de functie hebben om informatie uit te dragen en de verbinding te leggen tussen de andere Ashtar Commanders.

Daar zijn lang geleden in de andere dimensies van het Licht afspraken over gemaakt.

Deze 12 centrale punten worden direct door mij Ashtar begeleidt. Er zullen 7 hoofdpunten zijn en daaromheen andere kleinere cirkels.

Arthura is één van die 7 punten op aarde waarmee ik een directe verbinding heb. Zij zal dan ook het centrale punt in Nederland gaan dragen, dit alles gaat in opdracht vanuit God de Bron en de Hoge Raad heeft dit besloten en bevestigd.

Het gebied wat zij mag gaan begeleiden zal vooral voor de Nederlandstalige mensen zijn, maar ook de gebieden rondom Nederland heen zal tot haar districtie behoren. Ik heb haar voorgedragen voor deze functie. Zij is mijn rechterhand in het galactische stuk buiten de aarde, zo ook op de aarde.

De begeleiding en opdrachten worden gegeven en beschermd door het hoogste tribunaal van de Galactische Federatie van het Licht en de Liefde en door de Solar Meesters.

Het Ashtar Command werkt met de Azuriete Straal, Het Blauwe Licht  van Moeder Maria en Maria Magdalena. Dit is een oude cirkel, maar zal vernieuwd op aarde neergezet worden.

De 7 Magdala’s zijn met het Ashtar Command verbonden. Meer hierover in de boodschappen van Maria Magdalena en Ashtar energie.

                               Ik heb gesproken en teken met een  Liefdesgroet

                       Commander Ashtar

Het Ashtar Command helpt!

De beschermers van de Aarde

Ashtar via Arthura

Lieve bewoners van de Aarde,

Wij van het Ashtar Command bieden de mensen van de Aarde hulp en ondersteuning.

Ten eerste: Wij werken hard aan het omzetten van de kabal en andere duistere energieën.

Ten tweede: Alles op zijn tijd.

En ten derde: De mens heeft zelf ook wat om te zetten en een eigen inbreng hierin.

Stap voor stap pakken Wij alles aan en wanneer de mens een persoonlijke hulpvraag stelt kunnen Wij individueel aan de slag gaan.

Wil jij geen last meer hebben van het negatieve, dan zullen we je gaan helpen.

We maken dan een overzicht van jouw persoonlijke invloed op aarde en zetten in kaart wie jou lastig vallen. Vaak zijn het niet de eenzijdige energieën van buitenaf, maar speelt er veel meer. Het zijn vaak vele stukken waarmee jij verbonden bent, lijnen die aangelegd zijn in het verleden of waar dan ook.

Wij proberen dit uit elkaar te halen, om daarna te kijken wát bij wát hoort. Wat komt van buitenaf en wat komt van binnenuit. Wat hoort niet meer bij jou?​

DE WET VAN AANTREKKING SPEELT EEN GROTE ROL

Kijk naar jezelf en probeer zo positief mogelijk te leven en te zijn. Dat schept al een beschermingslaag.

Stel jezelf voor als een groot Licht dat straalt vanuit je hart. VOL VAN LIEFDE. Kijk wat er dan gebeurd, oefen dit regelmatig. Kijk hoe de omgeving hierop reageert.

Hou dit vol. Ook al gebeuren er negatieve dingen om je heen, je elimineert ze sneller door ze niet te voeden met negativiteit of angst.

Weet dat het Goddelijk Licht vanuit het universum steeds verder doordringt in en op de aarde, zo ook in de mens. De Blauwe Energie gaat veel omzetten. Veel duister zal omgezet en afgevoerd mogen worden. Soms wordt je even ziek of ben je uit balans. Probeer daarna het positieve weer op te pakken en dit uit te stralen. Ziek zijn is vaak een opschoning en omzetting naar het Licht.

STRAAL JE LIEFDE UIT!

Herinner je Liefde en creëer het NU om je heen, besef dat Wij vanuit het Licht achter je staan en met je meewerken:

JIJ VAN BINNUIT EN WIJ VAN BUITENAF

Wij van het Ashtar Command werken door alles heen. Je staat hier NIET alleen in, al lijkt het zo. Soms lijkt het dat iedereen tegen je is. Laat je niet misleiden, want dat is het doel van de kabal en de trage codes. Zij willen jou manipuleren en je laten denken dat zij sterker zijn. Zij proberen jou in een hoek te drijven! Zij werpen een sluier van illusie over jou heen.

Wij van het Ashtar Command werken door alles heen. Je staat hier NIET alleen in, al lijkt het zo.

NIETS VAN DAT IS WAAR

WAT WAAR IS

HET GROTE LICHT, drijft het duister JUIST IN EEN HOEK

De negatieve trillingen ZULLEN VANZELF AFSTAND NEMEN VAN JOUW VERBLINDEND LICHT

Zet je laserlicht aan Lieve Lichten, schijn om je heen en trek de andere Lichten aan. Vorm samen een Lichtgroep. Dit kan ook op afstand. Blijf niet alleen tobben. Vorm een groot geheel met gelijkgestemden. Velen voelen zich als jij nu, velen denken alleen te staan, velen laten zich kleineren door het negatieve.

DAT IS WAT ZE WILLEN

Jouw afleiden en wegleiden van de andere Lichten. Doe wat nodig is om jezelf te versterken in de Liefde en het Licht.

Bezoek plaatsen en mensen die jou Licht doen stralen en sterker maken. Voed je met Licht en Liefde. Vermijd die andere plaatsen die jou neerdrukken of leegzuigen, zonder dat je hen veroordeeld. Maak van je eigen lichaam en huis, een Tempel van Licht.

Op die manier kunnen Wij jullie beter bereiken. Zo kunnen Wij jullie Licht versterken. Niets kan je dan nog tegenhouden of belemmeren. Hou vol en geef niet op.

Denk niet steeds dat je belaagd wordt door het duister, dat versterkt het alleen maar.

Richt je gedachten ergens anders op, iets wat positiviteit uitstraalt. Dat kan simpel zijn, zoals een prachtige bos bloemen. Geef jezelf liefde, hou van jezelf. Wees lief voor jezelf en gun jezelf mooie momenten. Gééf jezelf die mooie momenten en je zult zien dat de omgeving anders gaat reageren.

In het begin zal de omzetting het moeilijkst zijn en moet je volhouden. Keer op keer.

Heb je niet veel geld, kijk dan naar mooie afbeeldingen op internet of in boeken (bibliotheek). Zoek de natuur op. Kijk naar kleine verborgen schoonheden. Wees blij met die kleine vooruitgangen en geef deze aandacht. Door je er steeds op af te stemmen en jezelf blij te maken. Als er negativiteit is, is er ook positiviteit.

KIJK daarnaar. Stem je daar op af.

Wij van het Ashtar Command staan vlak naast jullie.

Namasté Ashtar

Met dank aan onze bron: AshtarsPage.com

Dalternative.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: