Bevolking ontwaakt massaal (video)

Er lijkt een versnelling plaats te vinden, in recordtempo worden een toenemend aantal mensen ineens wakker.

Een verhitte zomer is dus te verwachten op het Europese continent.

Wanneer wij in oktober 2014 een uitgebreid artikel schrijven over de gevaren van het TTIP verdrag en dat dat wat er gebeurt gelijkstaat aan een staatsgreep dan vind men ons complotdenkers.

Het “vrije Westen” zoals wij dat kennen is niets anders dan één grote leugenmachine om de belangen van enkelen te dienen.

Bijna niemand heeft het in de gaten, maar er vindt op dit moment bij ons een staatsgreep plaats.

Een staatsgreep waarbij de soevereiniteit van dit land in handen wordt gegeven van de grote machtige Amerikaanse bedrijven.

Deze coup wordt niet gepleegd door legers die het land binnenvallen, maar gebeurt heel geniepig in de achtergrond in de vorm van handelsverdragen.

Wanneer hetzelfde nu onder de aandacht van de bevolking wordt gebracht via de mainstream media, is hetzelfde fenomeen plots wel een reëel gevaar.

Gelukkig maar dat dit nu gebeurt en Arjen Lubach brengt het op een fantastische manier onder de aandacht. We raden iedereen aan die nog niet op de hoogte is van het TTIP om de volgende video te bekijken.

Op zich wel opvallend dat dit via de mainstream media nu naar buiten komt want dat is vast niet de bedoeling van de politici die in de achterkamertjes akkoord gaan en zijn gegaan namens Nederland tot deze staatsgreep.

Hoe dan ook, er is nu in ieder geval een fiks deel van de bevolking op de hoogte van wat er werkelijk achter de schermen gebeurt en dat zal de toch al overal losbarstende volkswoede verder voeden.

Een voorbeeld van die volkswoede was afgelopen week zichtbaar in Frankfurt waar de ECB het lef heeft om een protserig bankgebouw neer te zetten dat 1,3 miljard Euro heeft gekost, 185 meter hoog is en omringd wordt door een gracht.

Een nieuwe beweging onder de naam Blockupy organiseerde dan ook de afgelopen week een protestactie bij de opening van dit nieuwe bankgebouw.

Dat is een linkse alliantie van meer dan negentig organisaties uit heel Europa, die zich verenigd hebben tegen ‘het Europese crisisbeleid van de zogenaamde trojka: de ECB, het Internationaal Monetair Fonds en de Europese Commissie’. De acties tegen de nieuwe hoofdzetel van de ECB startten in de vroege ochtend en ongeveer 6.000 betogers namen eraan deel.

Meer dan 8.000 gemobiliseerde politieagenten slaagden er niet in om de woede van de actievoerders in te tomen. De politie arresteerde meer dan 350 deelnemers en verwondde meer dan honderd demonstranten. Volgens een woordvoerster van de politie zijn er bijna negentig agenten gewond geraakt.vw 40
vw 41

Ook in Ierland ging de bevolking zaterdag massaal de straat op in verband met de bezuinigingen en de onlangs ingevoerde waterbelasting.

De Ieren krijgen komende maand de eerste ‘waterrekening’ in de bus. Protestbeweging Right2Water heeft de demonstranten opgeroepen die niet te betalen. Water is volgens hen een mensenrecht en moet dus gratis zijn.

vw 42

In Spanje zijn de protestmarsen bijna dagelijkse kost en ook afgelopen zaterdag was het weer raak:

De demonstranten zijn de vele bezuinigingen en de hoge werkloosheid zat, schrijft de Spaanse krant El País. “Voedsel, banen en een fatsoenlijk dak boven ons hoofd”, is te lezen op spandoeken. Naar schatting liepen er 12.000 Spanjaarden, waaronder vele werklozen en vakbondsleden, mee.

In eigen land natuurlijk de bankiers en hun wangedrag. Het halve land is in rep en roer over de loonsverhoging die het bestuur van de ABN-AMRO zichzelf toekende.

De graaiers in maatpakken worden ze genoemd:

Nog maar enkele jaren nadat onze samenleving de banken noodgedwongen met belastinggeld overeind heeft gehouden, verhogen topbankiers hun eigen salaris alweer tot schaamteloze hoogte. Bij ING gaat de bestuursvoorzitter straks zelfs bijna twee miljoen euro per jaar verdienen, terwijl de gemiddelde werknemer momenteel amper rond kan komen. Ondertussen verlagen diezelfde bankiers de rente die ze betalen op spaarrekeningen richting de nullijn, maar blijft de rente die ze in rekening brengen voor leningen en hypotheken doodleuk op woekerhoogte staan.

De één procent heeft uiteraard volkomen maling aan wat de rest van de bevolking denkt en gaat gewoon door met wat ze altijd hebben gedaan en dat is nog meer weggraaien want rupsje nooitgenoeg heeft altijd honger.

Omdat er nu in snel tempo meer mensen wakker worden en in de gaten krijgen dat ze bijna over alles worden voorgelogen en systematisch worden bestolen van zowel hun rijkdommen als hun vrijheden, zullen de protestacties door heel Europa alleen maar toenemen.

Het is wel zaak om deze vreedzaam te houden zodat de elite niet in de kaart wordt gespeeld en een excuus heeft om vrijheden van burgers nog verder te beknotten.

De beste acties zijn diegene waarbij de één procent het direct voelt in hun portemonnee zoals bijvoorbeeld de volgende:

vw 43

Hoe weinig het de elite kan schelen wat er met de rest van de bevolking gebeurt, wordt heel mooi duidelijk in de volgende korte video van enkele jaren geleden ten tijde van de grote protesten in Wall Street.

Alsof het een vermakelijk amusement betreft, staan de champagne drinkende bankiers van Wall Street op hun balkons toe te kijken hoe het gepeupel in de straten zich drukmaakt.

Welkom in onze wereld anno 2015

Met dank aan onze bron: Niburu.co

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: