Meer aanwijzingen komst Nibiru volgend jaar (video)

De wereld vertoont meer en meer “stuiptrekkingen” alsof er sterke onbekende krachten aan het werk zijn.

Wat mogelijk te verklaren zouden zijn met de komst van de onbekende planeet Nibiru.

Het komt niet vaak voor dat Nibiru of Planeet X onderzoekers een datum geven waarop wij de passage van deze planeet kunnen verwachten.

Begin december vorig jaar schreven wij een artikel over de Amerikaanse onderzoeker Bob Fletcher die voorjaar 2016 noemde als datum waarop wij deze planeet kunnen verwachten.

Volgens Fletcher hebben we te maken met een planeet die ongeveer vijf keer groter is dan de aarde en omringd is door een vijf- of zestal kleinere planeten/manen.

Verder zegt hij dat het vroegst mogelijke moment dat we deze planeet kunnen waarnemen over ongeveer een jaar zal zijn. Tegen Kerst volgend jaar. Het zou ook wat later kunnen zijn, maar niet eerder.

Wanneer dit het geval is, zal de planeet zichtbaar worden als een heldere ster aan de hemel en de passage en de gevolgen voor de aarde zullen daarna niet lang op zich laten wachten.

Iemand die ongeveer vergelijkbare voorspellingen doet is Kameran Fally. Deze in Engeland woonachtige wetenschapper en bankier van Iraakse afkomst verkeert in de hoogste kringen en adviseert zowel de Britse als de Iraakse overheid.

De tijdlijn zoals Fally die aanhoudt, komt in grote lijnen overeen met die van Bob Fletcher.fally 1

De planeet heeft een roodachtige kleur vanwege ijzeroxidatie en laat ook een rood “stofspoor” achter zich.

De planeet is ongeveer vijf keer zo groot als de aarde en vormt een klein mini zonnestelsel met ongeveer 5 manen of kleine planeten die het omringen.

fally 2

Ook Fallly vertelt het verhaal dat overheden er alles aan zullen doen om de komst van Nibiru zolang mogelijk verborgen te houden, terwijl de elite in het geheim wel allerlei voorbereidingen treft.

De hele theorie en zijn voorspellingen aangaande de planeet Nibiru van Kameran Fally staan in een 44 pagina groot document dat heet “A New Chance”. Een aanrader voor de echt geïnteresseerden om te lezen.

Naast de passage van de planeet Nibiru presenteert Fally in het tweede deel van dat document ook een theorie die hij noemt Astro-Planetologie.

Het is een theorie die er vanuit gaat dat planeten een soort biologische levensvormen zijn met bewustzijn. Hoe de zon en de planeten in ons zonnestelsel samenwerken als een familie, waarbij de zon de richting aangeeft en de andere planeten volgen.

Ook wordt in dat deel van het dokument door Fally duidelijk gemaakt welke belangrijke rol Nibiru speelt in het geheel. Dat de zon als een soort veldverkenner en beschermer werkt voor de hele familie, ons zonnestelsel.

Project Camelot heeft een uitgebreid interview gehouden met Kameran Fally. De video van dit interview staat hieronder, met de kanttekening dat het eerste uur grotendeels wordt gesproken over de afkomst van Fally en de Islam. Na ongeveer een uur komt de aandacht meer te liggen op Nibiru.

Met dank aan onze bron: Niburu.co

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: