We hebben nog een paar maanden… (video)

Dat is de indringende boodschap van de nu 91-jarige ex Minister van Defensie van Canada, Paul Hellyer.

We hebben nog een paar maanden om als mensheid van koers te veranderen, geen jaren.

Paul Hellyer is in verschillende opzichten een bijzonder mens. Niet alleen is hij tot op zeer hoge leeftijd nog actief, maar hij heeft ook een indrukwekkende carrière achter de rug waarbij hij toegang heeft gehad tot veel geheime informatie.

Gedurende de jaren zestig was hij Minister van Defensie in Canada en later in de regering van Pierre Trudeau was hij Minister van Transport en Vice Premier.

In de tijd dat hij een hoge regeringspositie bekleedde en ook daarna vanwege zijn vele contacten, heeft Hellyer toegang gehad tot informatie die voor het doorsnee publiek verborgen blijft.

Na zijn pensionering is Hellyer zich meer gaan verdiepen in buitenaardse aangelegenheden en ijvert hij al jaren voor Full Disclosure.

Hieronder staat een onlangs opgenomen video van hem die je eigenlijk de Full Disclosure video zou kunnen noemen.

Hij vertelt hierin onder andere hoe hij aan de informatie is gekomen dat UFO’s en buitenaardse zaken voor de Amerikaanse overheid destijds prioriteit hadden, nóg belangrijker dan de atoombom.

Hoe de Amerikanen na de crash bij Roswell van een buitenaards ruimteschip er inderdaad in zijn geslaagd om via “reverse engineering” dit schip na te bouwen en daarom wel degelijk beschikken over geheime ruimtevoertuigen en -wapens.

Hoe er door president Truman een schaduwregering werd gevormd, Majestic 12, en hoe eigenlijk sinds die tijd het militair-industriëel complex een geheel eigen leven is gaan leiden volledig uit het zicht van de reguliere overheid en de president.

Hoe deze schaduwregering die eigenlijk maar bestaat uit een relatief kleine elite niets anders dan kwaad voor ogen heeft en dat ze via eeuwigdurende oorlogen de New World Order willen realiseren.

Hellyer vertelt hoe de wereld nu eigenlijk op een cruciaal punt is aanbeland. Waarbij wij als wereld (de 99 procent) nog enkele maanden hebben om van koers te veranderen omdat het anders volgens hem onherroepelijk te laat is.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de steeds verslechterende situatie in Oekraïne en de iedere dag dichterbij komende Derde Wereldoorlog.

Met dank aan onze bron: Niburu.co

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: