WAAROM maakt de kabal de planeet kapot, terwijl ze er zelf ook op moeten leven?

WAAROM?

Ik vraag het me al zolang af, omdat het niet logisch is.

Waarom zorgt de kabal voor al die chemtrails, Monsanto die GMO in onze wereld brengt, al die oorlogen, al die ellende, crisis, ziekten, farmaceutisch gif, al die moeite om verschillen te creeëren, discriminatie op alle vlakken? Waarom willen ze absolute controle en alles van ons weten?

Waarom maken ze de planeet, waar toch ook zij op moeten leven zo kapot?

En waarom willen ze veel minder mensen?

Het kwartje is eindelijk gevallen.

Het is een combinatie van dingen, maar eigenlijk o zo simpel. Zoals altijd als je het antwoord eindelijk gevonden hebt.

Vergeet niet dat de kabal ons steeds onwetend probeert te houden, en dit al heel lang. Ze weten dingen die ze niet willen dat wij te weten komen.

De dingen die opeens zo helder voor je worden, zodra je wakker bent. Uit de matrix.

Onderstaand antwoord is daar een groot hoofdstuk van. Tja, wat moet ik zeggen…sorry kabal, maar ik ben al een hele tijd wakker, en ik ben allang niet meer in mijn eentje. Jullie verliezen de strijd. 🙂

Al die ellende die ze over ons heen gooien. Dat zijn hun laatste pogingen om te zorgen dat de mens zodanig afgeleid blijft EN vooral negatief, EN uiteraard afhankelijk van hun, zodat zij hun macht kunnen behouden in de 3e dimensie, en er zolang nog lekker wat aan kunnen verdienen.

Want door mensen tegen elkaar op te zetten, verschillen te creëren, zorg je dat ze niet met elkaar praten, niet met elkaar op één golflengte kunnen komen. Terwijl we toch allemaal hetzelfde zijn, mens op deze aarde. Hier gekomen om te leren, en te groeien.

Maar wat de kabal echt nodig heeft is onze negatieve energie, daarmee voeden ze zich, maar houden ze tevens ook de ascentie van Moeder Aarde tegen. Ze willen haar namelijk in de 3e dimensie houden, want alleen daar kan de kabal heersen. Alleen in de 3e dimensie kan negativiteit bestaan.

Ook weten zij dat wij mensen (de 99%) heel krachtig zijn, en met onze gedachten kunnen creëren en daar maken ze misbruik van. Zolang als wij massaal negatief denken, houden WIJ namelijk de ascentie van Moeder Aarde tegen.

Dubbel toch, dat wat we juist niet willen, creeëren wij….uit onwetendheid.

Dat is ook de reden dat ze bang zijn dat we wakker worden. Op het moment dat we gaan beseffen dat wij de macht hebben of het leven op deze planeet positief of negatief is, verliezen ze hun macht. Tenminste….als we met zijn allen (of in elk geval de meerderheid) ook willen dat we een vredig bestaan hier hebben, zonder dat er een clubje criminelen bepaald hoe wij moeten leven.

En nu moet u niet boos reageren, op het moment dat u zich hiervan bewust wordt. Maar juist blij dat u dit eindelijk beseft. Niet negatief, maar positief reageren. Want vanaf het moment dat u zich hiervan bewust bent geworden kunt u de wereld veranderen. U kunt daadwerkelijk verschil maken.

Dus zet in eerste instantie uw tv eens uit. En stop met het absorberen van de door de kabal gecreëerde negativiteit. Besef dat u bepaalt hoe u denkt en leeft. Of u zich ellendig wilt voelen of gelukkig. Koppel u los van materialisme, ook een onderdeel waarmee de kabal macht op u uitoefent. Wordt zelfvoorzienend, beter voor uw gezondheid EN uw portemonnee. Ga gezonder eten, vermijd de supermarkt. Vooral, heel belangrijk, heb geen vooroordelen, over niets of niemand, in geen enkel opzicht. Doe niet discrimineren. Want we zijn allemaal gelijk. We willen allemaal geliefd, gelukkig en gezond zijn. Vinden het fijn als iemand aardig is tegen ons, hebben graag een complimentje, willen graag lachen i.p.v. ons zorgen maken. Help eens een ander, wees het goede voorbeeld, denk positief. Lach. Doe eens vaker een spelletje met elkaar. En ruim eens al die spullen op die u toch niet echt nodig heeft, neem afscheid van het materialisme, verkoop ze, en doe wat leuks met dat extraatje, of geef het weg, en maak een ander blij. Liefde is eigenlijk het grote geheimwoord, waar liefde is, kan geen haat, geen negativiteit zijn. Heb elkaar lief, help elkaar, onvoorwaardelijk.

Zo simpel is het om te winnen van de kabal. Als u niet meer negatief denkt en doet, u niet meer door hun laat beïnvloeden, neemt u hun voeding, hun macht weg. En maken we er samen een mooiere wereld van.

Dus: stap 1. Zet die tv eens uit, en laat al die leugens niet meer in uw huis. U wordt alleen maar gebrainwasht. En het zijn maar verhaaltjes die zij voor u gemaakt hebben, om u negatief en onder controle te houden. Begin eens zelf na te denken, verdiep u eens in alternatief nieuws, en neem absoluut niets voor waarheid aan, zoek uw eigen waarheid. Denk logisch, maar vooral blijf daarbij liefdevol en positief.

Maar dan heeft u nog steeds niet het antwoord op de vraag WAAROM maakt de kabal de planeet kapot?

Dat is omdat ze ons nog maar tijdelijk nodig hebben. En omdat het steeds moeilijker voor hun wordt om Moeder Aarde in de 3e dimensie te houden. Ze moeten haar dus ziek maken, en ons hebben ze straks toch niet meer nodig. Nu wel nog, om ze hierbij te helpen met onze negatieve gedachten, en ondertussen verdienen ze er nog wat aan ook. Het is een gewetenloos spelletje voor hun.

Waarom hebben de kabal ons straks niet meer nodig?

Omdat ze weten dat het planetenstelsel Niburu eraan komt, wat door zijn hogere energie ervoor gaat zorgen dat Moeder Aarde eindelijk kan gaan ascenderen.

De kabal weet dit, en heeft hiervoor maatregelen genomen. Tegen die tijd gaan ze ondergronds wonen, in de steden die ze hiervoor gebouwd hebben, en die allang klaar zijn. Ze wachten daar de tijd af die Niburu nodig heeft om te passeren. Ze hebben in deze ondergrondse steden slechts een handjevol mensen nodig die voor hun als slaaf gaan dienen, alle andere dingen die ze nodig hebben worden geautomatiseerd. Wij (de 99%) zijn dan voor hun overbodig geworden.

Niburu is niets nieuws in de geschiedenis, dit planetenstelsel komt regelmatig langs. Het laatst was dit ten tijde van Atlantis. U beseft nu denkelijk dat het langskomen van Niburu nogal wat veranderingen voor Moeder Aarde in petto zal hebben.

Wees gerust. Voor de kabal houdt dit in, dat de 3e dimensie blijvend voorbij zal zijn, al hopen ze uiteraard van niet. Voor ons houdt dit in, dat Moeder Aarde helemaal gezuiverd wordt, van alle verontreinigingen die de kabal heeft veroorzaakt. Alleen zal dit inderdaad niet zonder horten of stoten gaan.

Er zullen inderdaad aarbevingen, tsunami’s en dergelijke zijn.

Maar het mooie hiervan is weer. Ook hier kunnen WIJ (de 99%) ervoor zorgen dat het bezoek van Niburu en de reactie van Moeder Aarde hierop mild zal verlopen.

Hoe?

Door nu al te zorgen dat Moeder Aarde kan ascenderen, door positief en liefdevol te denken en zijn, helpen we haar voortijdig met haar ascentie.

Als echter de planeet in de 3e dimensie is (zoals de kabal het uiteraard wil) zal de overgang wat moeilijker gaan. De kabal gaat er vanuit dat de meeste mensen die dus niet zouden overleven.

Maar het liefst zouden ze ons graag van tevoren nog even allemaal willen chippen, zodat ze dit kunnen controleren vanuit hun ondergrondse steden. En zo kunnen toetsen wanneer het voor hun veilig zou zijn om weer naar boven te komen. Want als er tekenen van leven zijn, zou het voor hun ook leefbaar kunnen zijn.

De kabal gaat er namelijk vanuit, dat de zon het langskomen van Niburu niet zal overleven. Daar zitten ze gelukkig naast. Ze zal wel veranderen, maar niet verdwijnen. Het zal ongeveer 1 tot 5 jaar duren eer alle stof wat door het langskomen van Niburu wordt veroorzaakt verdwijnt. Het zal daardoor dus donker en koud worden. En zonder licht, kan er niet veel groeien. Wees daar dus op voorbereid. Zorg voor afdoende voedsel, weet hoe u water kunt zuiveren, zorg voor goed onderdak, hoog gelegen, liefst boven 200 tot 300 meter boven NAP, en warmte. Zorg vooral goed voor u zelf, en de mensen om u heen. Wees lief voor elkaar, help elkaar en wacht het gewoon af. De beloning zal groot zijn.

Wat de kabal niet weet is dat ze niet meer uit hun ondergrondse steden zullen kunnen komen. Ze zullen er 20.000 jaar moet verblijven. Zodat ze verder geen schade meer kunnen berokkenen aan Moeder Aarde. Dat is van boven uit besloten. Dus iedereen die ondergronds gaat, blijft ondergronds.

Het is aan ons, de positieven, die Niburu weer zullen zien vertrekken, om een nieuwe mooie start te maken. In de 4e dimensie, liefdevol, en respectvol voor de natuur en voor elkaar. Ons paradijs op aarde.

Is het niet bijzonder om dit te mogen meemaken? Bent u zich daar maar eens bewust van. U krijgt de kans om helemaal opnieuw te mogen beginnen, zonder bemoeienissen en regels van mensen die niets goeds met u voorhebben. Vrijheid, geluk, liefde, wat wilt u nog meer? Grijp die kans.

Help Moeder Aarde NU te ascenderen, laat Niburu maar komen om de planeet te zuiveren, het wordt hoog tijd, en neem maar voor altijd afscheid van de kabal.

Ik ga ervoor, u ook?

Dalternative

P.S.: Voor degenen die zich goed willen voorbereiden.

Aangenomen wordt dat enkele jaren na de passage van Niburu, het gemiddeld waterniveau met ruim 200 meter zal zijn gestegen en alle rode gebieden dan onderwater zullen liggen.

nl 1

Verdere handige info over survival en Niburu kunt u vinden op deze site.

En waarom dit afwachten…laten we nu al aan deze nieuwe samenleving beginnen. Aan deze nieuwe manier van leven. Een die niet is gebaseerd op geld, maar op liefdevolle samenwerking.

En we noemen onze nieuwe wereld LoveLightValley.

Hoe ziet Niburu uit:

De planeet heeft een roodachtige kleur vanwege ijzeroxidatie en laat ook een rood “stofspoor” achter zich.

De planeet is ongeveer vijf keer zo groot als de aarde en vormt een klein mini zonnestelsel met ongeveer 5 manen of kleine planeten die het omringen.

De 1e keer dat Niburu voor ons zichtbaar wordt vanachter de zon uit, zal zijn als een heldere ster.

De tijd dat dit gaat gebeuren is moeilijk met zekerheid te zeggen, aangezien Niburu met verschillende snelheden reist.

Dit vermoedelijk door het magnetisme van de planeten waar deze langs komt.

4 thoughts on “WAAROM maakt de kabal de planeet kapot, terwijl ze er zelf ook op moeten leven?

  1. En…? Ziet iemand niburu al? Lees dit voor t eerst en het is hier bewolkt dus zie zowiezo geen sterren. Ben benieuwd enne pfff augustus is echt al snel..!

  2. Stukje staat best vol met taalfouten. Maar ja, zou ik misschien ook wel hebben als ik zo’n ernstig stuk zou moeten schrijven. Maar ik heb een vraag. Wanneer moet ik nu precies naar de Alpen toe? Dat is niet geheel duidelijk. Tegen die tijd is het wel ver zwemmen natuurlijk he.

  3. Vooral bij zonsondergang heb ik een 2e zo’n waargenomen. Ik denk niet dat het in augustus donker gaat worden..als dit gebeurd zal het nog een tijd in beslag nemen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s