Zo gemakkelijk kan een derde wereldoorlog ontstaan

Een behoorlijke uit de hand gelopen ruzie tussen Noord- en Zuid Korea kan zomaar de aanleiding zijn van een wereldwijd conflict.

De Noord Koreaanse leider Kim Jong-un, die beschikt over kernwapens, heeft inmiddels verklaard dat zijn land na de meest recente escalatie in staat van oorlog verkeert.

Het losgeslagen projectiel dat de leiding heeft over Noord Korea, Kim Jong-un, heeft verklaard dat zijn land in staat van oorlog verkeert naar aanleiding van een aantal uit de hand gelopen incidenten.

Zuid-Korea heeft inwoners van een dorpje aan de grens met Noord-Korea geëvacueerd nadat van over de grens een raket was geschoten. Het Zuid-Koreaanse leger heeft daarop als vergelding tientallen 155 mm artilleriegranaten afgevuurd op stellingen van Noord-Korea.

Noord-Korea zou verder van plan zijn om vrijdag een aantal proeflanceringen uit te voeren met korte-afstands- en ballistische raketten. Dat melden Zuid-Koreaanse media op gezag van bronnen binnen de krijgsmacht.

Kim Jong-un heeft intussen opdracht gegeven dat er vanaf vrijdagmorgen vroeg een oorlogssituatie bestaat voor alle troepen in de buurt van de grens met Zuid Korea. Dit is een verdere escalatie van een situatie die daarvoor al werd omschreven als: Spanning Korea’s te snijden.

Lees verder

Update

Lees hier ook de waarschuwing hiervoor die al eerder werd geplaatst……

Dalternative.com

Bron: Niburu.co

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: