De tijd om u voor te bereiden is nu…

Lieve lezers,

Eerder schreven wij al dat er niet meer al te veel tijd is om u voor te bereiden, op helaas een hoop ellende die ons staat te wachten.

Dat ons dingen staan te wachten waar we niet zo blij van zullen worden, maar door een juiste voorbereiding wel kunnen overleven.

In die artikelen hebben we u o.a. verteld wat er nog te verwachten is en in welke volgorde, en we komen helaas tot de conclusie… dat tot nu toe alles is uitgekomen.

Waar heb ik het over?

Alle puzzelstukken vallen op hun plek. Op het moment dat voorspelde evenementen nog niet van toepassing zijn, verbazen ze je, en denk je dat het nogal onwaarschijnlijk is dat dit werkelijk zal kunnen gaan gebeuren….dingen zoals bijvoorbeeld een voorspelling dat Noord-Korea werkelijk een nucleaire aanval dreigt te gaan uitvoeren.

Inmiddels is het echter zover.

En als we terug kijken in de geschiedenis, zien we dat steeds als het economisch zeer slecht ging, en eigenlijk de politici daarvoor verantwoordelijk waren. Dat ze om te voorkomen dat zij terecht daar dan ook verantwoordelijk voor zouden worden gesteld, ze om dat te voorkomen een oorlog creëerden, indien nodig zelfs een wereldoorlog. Zie het als een soort van bliksemafleider. Zodat de aandacht en uiteraard de schuld voor al die ellende daaraan gegeven zal worden.

Met uiteraard een hoop extra ellende als gevolg.

Ook nu is dit weer het geval.

De agenda hiervoor is zelfs versneld, en men wil hoe dan ook die 3e wereldoorlog. Men roept wel dat de crisis voorbij is, maar de wakkeren onder ons weten dat dit helemaal niet meer mogelijk is, al zouden ze het echt willen. Half december komt bijvoorbeeld Amerika financieel in zeer zwaar weer, terwijl het de rest van de wereld financieel ook niet veel beter gaat. De elite doet dus haar best om zo snel mogelijk die wereldoorlog te triggeren.

Amerika gebruikt hiervoor Europa om Rusland uit te dagen. En Turkije speelt daarbij een zeer smerig spelletje uit eigenbelang om meerdere redenen. En als back-up wordt ook China behoorlijk uitgedaagd door Amerika.

En die massa-immigratie van moslims naar Europa hoort allemaal bij het plannetje, staat al ruim 100 jaar in de agenda, dus moet nog afgevinkt worden.

Want door te proberen ons angst aan te jagen, armer te maken en tegen elkaar op te zetten, willen ze de energie van de planeet zo laag mogelijk houden, zodat hun plannen gemakkelijker werkelijkheid kunnen worden. Daarnaast is het een goede afleiding om te zorgen dat de sheeple lekker blijven doorslapen, want paniek en wakkere mensen kunnen ze bij hun duistere machtsspelletjes niet gebruiken.

Dus….alle voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen.

Het wachten is alleen nog op het daadwerkelijk in actie komen van Noord-Korea, het zien crashen van een ruimte-object, en als de oorlog al bezig is, het omhoog kijken van al die strijdende mensen naar de hemel, en hun besluit dat het hoog tijd is om naar huis te gaan, om (te laat) hun eigen lijf en leden proberen te redden.

Ik zal met links naar leerzame artikelen proberen te verhelderen wat ik bedoel. Als u deze naast elkaar legt, is het onmogelijk om voor u zelf niet ook de conclusie te moeten trekken dat het hoog tijd is om u voor te bereiden, wilt u de ellende die ons op korte termijn staat te wachten, kunnen overleven. Dit is geen grap, maar helaas bittere ernst die men al jaren voor u probeert te verzwijgen. Tijd om wakker te worden, en bewust. Maar wordt niet angstig, raak niet in paniek, het is niet nodig, maar bereid u gewoonweg voor. Zorg voor uzelf, en degenen waar u van houd.

Hier alle artikelen die u zullen overtuigen dat er haast geboden is:

 1. Voorspelling Killshot weer een stap dichterbij (lees vooral ook alle links in dit artikel!)
 2. Escalatie: NAVO-gevechtsvliegtuigen naar Turkije; Bosporus afgesloten voor Russische schepen (Turkije daagt ondanks waarschuwing Noord-Korea nog steeds Rusland uit)
 3. De laatste voorspelling van Moeder Shipton
 4. Planeet Niburu in 1940 al bekend, de gevolgen ook (kijk vooral de video’s)
 5. Wereldhandel stort in elkaar (Amerika vanaf half december 2015 financieel in zwaar weer)
 6. We hebben nog één jaar (samenvatting van 3,4 en gedeeltelijk 1)

Uiterlijk voor juni 2016 moet u dus op de plek zijn waar u de ellende waar we helaas doorheen zullen moeten, zult willen overleven. Bij voorkeur op het Noordelijk halfrond, op het platteland, en op een minimale hoogte van ongeveer 300 meter boven NAP.

Ik zal in dit artikel mijn best doen om u hiervoor zoveel mogelijk praktische handvatten te geven.

Vergeet niet, een gewaarschuwd mens telt voor twee. En een goede voorbereiding op alles wat maar zou kunnen gebeuren (wat dus precies ook is wat er gaat gebeuren) is uw beste levensverzekering.

Hier vindt u de juiste plek om te kunnen overleven, en advies hoe:

 1. Welke landen zijn veilig genoeg om te kunnen overleven?
 2. 7 stappen hoe voor jou de beste locatie om te overleven te vinden
 3. Safe locations
 4. Link naar pagina met ontzettend veel survival advies
 5. Beyond collapse. Onmisbaar gratis e-book voor het leven erna…

Verder kunt u op playstore nog wat handige apps vinden:

 1. SASsurvival
 2. Bug Out Bag Checklist
 3. Knots 3D
 4. Vissen knopen Lite
 5. Traps
 6. Marine martial arts
 7. Survival tools
 8. Army Survival Guide
 9. Outdoor survival
 10. Ultimate survival
 11. Prepper Lite
 12. The Prepper’s Bible Lite
 13. Preppers Survival Kit

Tja…het eindigt met 13….lekker toepasselijk.

Ik wens jullie allemaal veel wijsheid, en hoop dat jullie nog heel oud en gelukkig zullen worden. Red jezelf. Want onze toekomst is mooi!

Dalternative

Lees ook:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: