Verplicht leesvoer voor lichtwerkers…

Lieve mensen,

Ons pad is zacht uitgedrukt niet altijd eenvoudig.

Vaak komen er de nodige vragen bovendrijven, en zijn we een beetje de weg kwijt. Ook is het niet handig dat er dan wel een hoop alternatieve websites zijn, wat uiteraard mooi is, maar dat daar ook door de kabal de nodige artikelen worden gepubliceerd met halve waarheden, waardoor het uiteraard toch weer moeilijker wordt om de echte waarheid er tussenuit te zeven.

Nu heb ik zelf het nodige leesvoer al achter de kiezen. Maar voor de allereerste keer heb ik het genoegen mogen hebben informatie te lezen die me echt antwoorden heeft gegeven die ik nooit eerder ergens ben tegengekomen, op een manier geschreven die voor iedereen begrijpbaar is, en wat me echt heeft geholpen om mijn missie voort te zetten. Informatie die ik echt nodig had en werkelijk voor elke lichtwerker onmisbaar is. Ik heb het over de 2 gratis e-books die door de Hathors zijn doorgegeven aan Lia-Ariël Hermans om ons op onze mooie maar uitdagende missie te helpen.

Wie zijn de Hathors?

De Hathors zijn een sterrenvolk die in de tijd van het oude Egypte op onze aarde geleefd hebben. Zij leefden vanuit de verbinding met het godinnenbewustzijn. In feite leefden zij energetisch gezien in het veld van de vijfde dimensie in het aardse 3D veld. Vanuit deze ervaring delen zij nu in hun wijsheid. Het is de weg naar binnen via focus en intentie om ons op deze wijze met het nieuwe 5D veld te kunnen verbinden.

Kortom dit is verplicht leesvoer voor alle lichtwerkers, echter ook voor iedereen die wakker genoeg is om meer te willen weten over ascentie.

Ogenopenend……leerzaam…..liefdevol…..hartverwarmend……we zijn niet alleen…….er is hulp……en dit is één van de manieren hoe ze deze hulp aan ons bieden.

Ik moet u wel waarschuwen, ik heb het in één keer uitgelezen, dus houd hier rekening mee als u ervoor gaat zitten. Want het doet zo goed eindelijk eens iets te lezen wat je helpt de inzichten te krijgen waar je zo naar verlangt.

De hulp en inzichten te krijgen waar je al zo vaak om gevraagd hebt…

Doe je zelf een plezier, lees deze boeken, het zal je leven verrijken want je zult nooit meer hetzelfde naar de wereld kijken. Maar mooier……veel mooier.

Maar lees ze dus ook zeer zeker als je alleen maar meer wilt weten over ascentie, of als je gewoonweg twijfelt of je überhaupt wel een lichtwerker bent.

Want er zijn wereldwijd 4 miljoen lichtwerkers, helaas zijn ze (nog) niet allemaal wakker geworden, of erg ziek door de lage 3D energie, of hebben ze ondertussen helaas de strijd opgegeven.

Om deze mooie klus te klaren is het gelukkig al afdoende als hiervan slechts 144.000 lichtwerkers wel bewust en wakker zijn. Om Moeder Aarde een handje te kunnen helpen om door te groeien naar 5D, en zo de hemel op aarde te kunnen creëren waar we met zijn allen zo naar verlangen.

Het beste zou zijn als lichtwerkers in groepen zouden gaan samenwerken, persoonlijk of online. Dit in hun eigen regio, of online met zijn allen gezamelijk. Hoe? Dat moeten we nog uitvinden. Maar het lezen van de e-books is al een goede start.

Ook de kabal weet dit, daarom doen ze zich al die moeite om ons tegen te werken. Het donker kan niet van het licht winnen, maar daar moeten we wel nog iets voor doen 😉

Dus lieverds, doe jezelf een plezier, aanvaard dit cadeau voor de mensheid en lees de 2 boeken van de Hathors.

Ga er maar lekker voor zitten en geniet van de reis naar meer inzicht.

Deel 1: Healing met Hathors

Deel 2: Heaven met Hathors

P.S.: Bij deze nog een verzoek. De auteur Lia-Ariël Hermans zoekt nog mensen die belangeloos de e-books zouden willen vertalen, aangezien deze informatie alle lichtwerkers wereldwijd zou moeten bereiken. Er wordt momenteel al gewerkt aan een Poolse en een Franse versie, dus alle andere talen, en uiteraard bij voorkeur Engels zouden zeer welkom zijn.

U kunt hiervoor contact opnemen met:

De auteur Lia-Ariël Hermans, mail dan naar ariel.light@telenet.be

OF via Dalternative, mail dan naar 4Dalternative@gmail.com

We zijn samen één, en samen zijn we sterker.

Lees ook:

Dalternative

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: