Niets kan dit keer de economie stoppen

Volgens econoom Peter Schiff is het licht aan het eind van de tunnel dat overheden menen te zien een op ons afstormende trein.

Hij stelt verder dat net zoals in 2008 alle tekenen voor een ineenstorting van de economie aanwezig zijn, maar dit keer is er niets dat het kan stoppen.

Voordat de crisis kwam in 2008 kreeg Peter Schiff nogal wat kritiek over zich heen vanwege zijn voorspellingen over een ophanden zijnde economische ineenstorting.

Zo waarschuwde Schiff destijds dat de consumentenbestedingen waren vastgelopen, dat voorraden te hoog waren gewaardeerd en dat lakse leningsvoorwaarden zouden zorgen voor een ontploffing van het banksysteem.

In plaats van de waarschuwingen ter harte te nemen, probeerden de grootste economen uit mainstream-land hem in een kwaad daglicht te stellen doordat hij niet de officiële berichtgeving volgde. Kort daarna werd Schiff uiteraard gerehabiliteerd omdat veel van de rampspoed die hij had voorspeld uit was gekomen.

Nu, anno eind 2015, zegt Schiff dat de economie zich in een neerwaartse spiraal bevindt en dat er dit keer niets is wat het zal stoppen. Alle noodhandelingen die door de Amerikaanse overheid werden gedaan na de crisis van 2008 waren slechts tijdelijke oplapmaatregelen.

Het licht aan het eind van de tunnel zoals dat wordt voorgespiegeld door de mainstream economen is volgens Peter Schiff helaas een trein die ons tegemoet komt. En als zijn voorspelling dit keer net zo accuraat is als in 2007 dan staat deze trein op het punt te ontsporen.

“We zijn blut. We leven van de schuld”.

Lees hier verder

Bron: Niburu.co

Lees ook:

Dalternative

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: