Van terminale kankerpatiënten onderging 97% voordien een wortelkanaalbehandeling

Heeft u een chronische degeneratieve ziekte? En als dat zo is, hebben ze u dan verteld “dat het allemaal in uw hoofd zit”? Nou, misschien is dat niet ver verwijderd van de waarheid… de oorzaak van uw ziekte zou wel eens in uw mond kunnen zitten. (Mercola | Dr. Mercola | Vertaling voor Earth Matters door Hansjelle Dijkstra)

Er bestaat een doorsnee tandheelkundige behandeling waarvan bijna elke tandarts zal beweren dat die volkomen veilig is, ondanks het feit dat wetenschappers al meer dan 100 jaar tegen de gevaren ervan waarschuwen.

Alleen al in de VS worden elke dag 41.000 van deze tandheelkundige ingrepen verricht, bij patiënten die ervan overtuigd zijn dat ze daarmee op een veilige en blijvende manier hun probleem oplossen.

Wat is dat voor ‘n tandheelkundige behandeling?
In Amerika worden elk jaar meer dan 25 miljoen van “wortelkanaalbehandelingen” uitgevoerd.

(De wortelkanaalbehandeling)

Tanden waarbij een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd zijn in wezen “dode” tanden, die stille broedplaatsen kunnen worden voor zeer giftige anaërobe bacteriën die, onder speciale omstandigheden, terecht kunnen komen in uw bloedsomloop, waar ze een aantal ernstige medische toestanden in kunnen veroorzaken. Soms pas tientallen jaren later.

De meeste van deze vergiftigde tanden voelen goed en zien er goed uit, wat het nog moeilijker maakt om hun rol in systemische ziekten op te sporen.

Helaas is de overgrote meerderheid van de tandartsen zich niet bewust van de ernstige gezondheidsrisico’s waar ze hun patiënten aan blootstellen. Risico’s die gedurende de rest van de levens van hun patiënten blijven voortbestaan. De Amerikaanse beroepsvereniging van tandartsen, The American Dental Association ADA, beweert dat bewezen is dat wortelkanaalbehandelingen veilig zijn. Maar ze hebben daarover GEEN gegevens gepubliceerd, of recent onderzoek gedaan om deze bewering te onderbouwen.

Lees hier verder

Bron: Earth-Matters.nl

Dalternative

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: