Moeder Aarde heeft dringend uw hulp nodig!

Lieve mensen,

Het zal u toch zeker niet zijn ontgaan dat er een toename is in mensen die steeds meer korte lontjes krijgen, en dat het lijkt alsof niemand meer tijd heeft, dat kortom de stressfactor bij de meeste mensen enorm is toegenomen…

Wellicht bent u één van de mensen die zich afvragen waar dit nou aan kan liggen. Zou het de voeding zijn, de crisis, draadloze netwerken?

U zit in de goede richting, het heeft allemaal met elkaar te maken. Maar de echte reden is dat wij allen met elkaar zijn verbonden. Niet alleen met alle mensen, maar ook met onze Moeder Aarde.

De resonantie van de aarde is enorm gestegen, in 25 jaar zowat verdubbeld. En veel mensen denken dat de verklaring daarvoor is dat de aarde is aan het ascenderen, echter dit klopt niet. Onze Moeder Aarde ervaart enorm veel stress, door ons veroorzaakt, en dat is een wisselwerking die ons dan ook weer terug beïnvloed. We zijn onrustig van binnen zonder te begrijpen waarom.

Om hier een draai aan te geven, en onszelf en daarmee meteen onze aarde een plezier te doen, moeten we actie ondernemen. Des te meer mensen dit doen, des te beter resultaat dit zal opleveren.

Wat veroorzaakt dan deze stress voor onze Moeder Aarde?

Meerdere dingen. O.a. onze moderne levensstijl, die te belastend is voor Moeder Aarde om nog te kunnen verwerken. Ze is als het ware zwaar overspannen en lijdt aan een burnout. De boog is te gespannen. Velen van u absorberen dit gevoel onbewust, en sommigen van u voelen dit wat bewuster.

Zichtbaar echter is dit heel goed merkbaar in de veranderingen van het weer, maar ook aan de enorm vergrote toename van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Niet alleen wij hebben een kort lontje, ook inmiddels Moeder Aarde. Ze schreeuwt om hulp.

Laat u dus niets wijsmaken over klimaatverandering. Die bestaat niet! Maar dat we iets moeten veranderen in onze levensstijl is wel een feit, en dat zal niet alleen het klimaat ten goede komen maar ook ons eigen gemoed.

Draadloze netwerken is één van de stressfactoren voor Moeder Aarde. Als u uw smartphone niet constant op wifi heeft staan, maar alleen enkele keren per dag zou kijken of er nieuws is, scheelt dat al enorm. U wordt er na een tijdje ‘afkicken’ ook rustiger van,. Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat u in de thuissituatie niets meer draadloos gebruikt.

Chemtrails. Zeer belastend voor Moeder Aarde en voor ons. En gelukkig worden steeds meer mensen zich hiervan bewust. Het enige wat wij zelf hiertegen momenteel zouden kunnen doen is niet meer met vliegtuigen reizen, dat zouden al een stuk minder vliegtuigen betekenen die de chemtrails verspreiden.

Voeding. Deze bevat veel toevoegingen die absoluut niet gezond voor u zijn. Maar de moderne technieken die tegenwoordig worden gebruikt om die te laten groeien, te verpakken, en te vervoeren, zijn ook voor onze Moeder Aarde zeer belastend. Probeer in plaats daarvan wat meer zelfvoorzienend samen met de natuur te leven. Denk eens aan een eigen groentetuintje, met eigen kippetjes, zonder hiervoor chemische spullen te gebruiken. U leeft gezonder en Moeder Aarde zal u zeer dankbaar zijn. Denk ook aan gezamenlijke tuinen samen met uw buurt. Dat is gezellig, en u hoeft niet zelf alles te kunnen en te doen, maar draagt wel uw steentje bij aan een betere wereld in meerdere opzichten. En wellicht komt het zelfs net goed uit als u minder budget zou hebben door de crisis. Want zelfgekweekte groente is niet alleen gezonder, maar tevens goedkoper. Vraag gewoon met een groep mensen aan uw gemeente of u gebruik mag maken van een braakliggend stuk grond voor uw buurtproject.

Kernenergie.  Onze stroom wordt gedeeltelijk opgewekt met kernenergie. Dit zorgt voor zeer giftige langdurige afvalstoffen. Uiteraard zeer belastend voor de aarde. Ook hier kunnen wij verschil maken, door zelf energie op te wekken middels een natuurlijke energiebron.

Stress. Moeder Aarde voelt met u mee, ze is een levend wezen. Dus als wij met zijn allen stress ervaren, kan zij er ook niet omheen. Leer mediteren, doe het dagelijks, ook al is het maar een minuutje op het toilet bijvoorbeeld, als u liever heeft dat niemand dat weet. Ook hier weer, u doet meteen ook u zelf een plezier.

Angst. Van buitenaf veroorzaakt door de crisis, de instroom van enorm veel vluchtelingen, oorlogsdreiging…zulke dingen veroorzaken angst. De overheid probeert ons bijvoorbeeld wijs te maken dat de crisis voorbij is. De wakkeren onder ons weten dat dit echter absoluut onmogelijk is. Het is feitelijk een simpele rekensom die je tot de conclusie laat komen, dat de opgebouwde schulden wereldwijd, absoluut nooit meer terug te betalen zijn. Zodra de rente zou stijgen, crasht alles, en ligt de moderne maatschappij stil. Ook wat dit betreft is een stukje zelfvoorzienend zijn een goed idee, verminderd meteen ook die angst voor onzekere tijden.

De vluchtelingen, er blijft toch bij de meesten in het achterhoofd, stel dat er toch mensen tussen zitten die kwaad in de zin hebben. Hierdoor kijken we zonder het eigenlijk te willen toch wantrouwend naar iedereen die buitenlander is, en worden we zo tegen elkaar op gezet, terwijl we toch gewoon allemaal mensen zijn, allemaal woonachtig op dezelfde planeet. En we willen ook allemaal hetzelfde…, een dak boven ons hoofd, een goede gezondheid, genoeg te eten, en geluk en liefde in ons leven.

Oorlogsdreiging, mensen het is van alle tijden, en het is simpel…als u daarin niet meegaat, kan er geen oorlog zijn. Want degenen die oorlogen willen, kunnen niets zonder de soldaten die ze daarvoor nodig hebben. Want zelf zullen ze het niet gaan doen.

Wat ik wil duidelijk maken, laat u niet bang maken, want als u angst toelaat, vergroot u alleen de stress die daarmee samen gaat, zonder dat het verder enige meerwaarde voor u heeft. Het belast u en automatisch Moeder Aarde extra, en dit zien we terug in het weer, en de verhoogde resonantie van de aarde. Het is allemaal van slag, en nogmaals laat u niets wijsmaken,die klimaatverandering bestaat niet! 

Dat is gewoon weer een verhaaltje van de kabal die deze situatie bewust mee heeft helpen creëren, zodat ze ons die klimaatverandering kunnen wijsmaken om te gebruiken voor hun plannetjes, die geen goede dingen voor ons inhouden.

Het is Moeder Aarde die het zwaar heeft, ze is ziek en we moeten haar helpen door ze te ontlasten, als het ware haar te laten ontgiften, haar die rust gunnen waardoor ze zich weer kan herstellen, en door geen angst toe te laten, stress factoren afbouwen, zoveel mogelijk samen met de natuur leven, en zo weinig mogelijk gebruik maken van free wifi, helpen we haar al enorm!

Maar zo zullen wellicht nog een aantal andere manieren zijn om een steentje bij te dragen, dus wees zo vrij om uw ideeën hierover in te sturen.

Dit zijn slechts enkele tips hoe u dus daadwerkelijk verandering kunt maken. En u zult gaan zien dat als genoeg mensen zich dit ten harte nemen en woord bij daad gaan voegen, dat mensen weer minder stress zullen gaan ervaren, en bijvoorbeeld weer tijd hebben om ouderwets gezellig met elkaar een praatje te kunnen maken, zonder eerst in de agenda te moeten kijken of ze over 3 weken misschien een uurtje vrij kunnen maken.

Samen zijn we sterk, samen zijn we één!

Salomé

Dalternative

Bronnen:

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: