Star Wars live…

Wat was uw gesprekthema met Kerst?

Ging het over leuke, liefdevolle dingen of over akelige, angstaanjagende onderwerpen?

Of zullen we het in maar in Star Wars termen zeggen; “Laat u zich verleiden door The Darkside? Of strijd u liever mee met The Goodside?”

Waarom deze vergelijking? Waarom deze vraag?

Omdat de realiteit niet veel anders is dan de fictie.

De strijd tussen goed en kwaad is NU, en U neemt daaraan deel, bewust of onbewust.

U heeft vast enkele van onderstaande nieuwtjes meegekregen, tenslotte worden we door het dagelijks nieuws ermee overladen, om ervoor te zorgen dat niemand aan al dat negatieve nieuws ontkomt. De kabal heeft het er maar druk mee.

Wie? De kabal…

Zie het als een monopolyspelletje. Alleen… met 1 verschil. Bij monopoly is iemand de bank, en de rest zijn spelers. In dit geval doet de bank ook mee. Want ja, als je ECHT zeker wilt winnen, ben je niet helemaal eerlijk. Dat werkt, zolang als de medespelers dit niet door hebben.

De kabal is een groep mensen die alle macht en alle geld willen op aarde, en uiteindelijk één wereldregering die alles bepaald, en al uw vrijheden afneemt, onder het mom dat ze u willen beschermen tegen alle ellende die er bestaat.

Wat ze u echter niet vertellen is dat zijzelf degenen zijn die deze ellende, deze situatie creëren, zodat ze het spel kunnen winnen, met leugens.

Heeft u ook zo een hekel aan valsspelers?

Er wordt al eeuwenlang tegen ons gelogen, wij leven in een schijnvrijheid, en zijn totaal afhankelijk gemaakt van het systeem wat we tegenwoordig als gewoon ervaren.

Heeft u nooit nagedacht wat echte vrijheid inhoudt?

Als er namelijk echt vrijheid zou bestaan, hoe is het dan mogelijk dat een ander mens bepaald wat u wel en niet mag?

Zijn we niet allemaal gelijk?

Als een baby wordt geboren, MOET deze binnen enkele dagen ingeschreven worden bij de gemeente. MOET deze een hielprik. MOET deze inentingen krijgen. MOET dit jonge kind naar de crêche, waar het kind tegenwoordig al een tablet door de strot krijgt geduwd. Als ouder verliest u hier al de controle. Vervolgens MOET het kind naar school, daar MOET het goede punten halen, anders ben je niet goed genoeg. Het brainwashen is begonnen, want iedereen heeft wel talent voor iets, en dat is niet altijd dat wat op school wordt onderwezen. Het kind MOET ook dagelijks naar school, want anders bent u als ouder fout en wordt GESTRAFT met een boete, u krijgt minder of geen kindergeld meer. Ook thuisonderwijs MAG NIET, want uw kind moet naar de brainwashfabriek, training voor gehoorzaamheid de rest van zijn slavenleven. Want na school MOET je gaan werken. En als je een dak boven je hoofd wilt, mag je niet zelf zomaar ergens iets gaan bouwen. Want ook al is de aarde er voor iedereen, blijkbaar MOET je dan iets kopen of huren, en MOET je ook blijvend daarvoor betalen. Wil je dit kunnen MOET je uiteraard gaan werken, totdat zij je bepalen dat je ermee mag stoppen. Ook MOET je belastingen betalen, doe je dat niet, krijg je weer straf… Moet ik nog doorgaan?

Kortom…u bent niet vrij, van geboorte tot de dood, is er iemand die bepaalt wat u wel en niet mag, en als u niet gehoorzaamt krijgt u straf. Noemt u dit vrijheid?

En die iemand… dat is de kabal. Deze heeft al die regels geschapen, in een geniale vorm, zodat u gelooft dat u vrij bent, en gehoorzaamt als een brave slaaf, zodat zij steeds rijker en machtiger kunnen worden.

Dus nogmaals de vraag…wat klinkt voor u aantrekkelijker? Echte vrijheid, waarin alleen u te bepalen heeft hoe u uw leven wilt leiden, of wilt u zich nog langer laten verleiden door The Dark site? Die u alleen ellende brengt, en slechts een illusie van vrijheid…want als u niet gehoorzaamt nemen ze u ALLES af.

Dit was een hele hap voor de lezers die nog niet eerder van de kabal gehoord hadden.

Maar waarom vertel ik dit eigenlijk?

Omdat U het verschil kunt maken. Wat de kabal u namelijk ook niet verteld, en hoopt dat u nooit achter zult komen, -bij deze jammer dan ;-)- is dat U krachtiger bent dan dat u denkt.

U bent namelijk door de eeuwen heen met zijn allen vergeten, wie jullie werkelijk zijn. En wat jullie kunnen.

Jullie beschikken namelijk allemaal over gedachtenkracht.

Wat is gedachtenkracht? En wat kun je daarmee? En hoe doe je dat?

Gedachtenkracht is scheppende kracht. In Star Wars termen: May the force be with you…

De kabal heeft u getraind om nu te denken dat ik gek ben…en af te haken, maar leest u even verder, en dan kunt u aan het eind van dit artikel zelf bepalen wat u wilt denken.

Met uw gedachten creëert u namelijk situaties, en kunt u zelfs in de materie creëren, maar daar is wat oefening voor nodig. Maar dat is als weer terug leren fietsen, u bent het gewoon vergeten.

Belangrijk is WAT u denkt, of u positief of negatief denkt.

Stel u staat ’s morgens op. U bent nog moe, u knoeit koffie op uw broek. U wordt daar niet blij van (negatief), moet een andere broek aan, waardoor u in tijdnood komt (negatief), en wellicht in de file komt te staan, die u meestal voorkomt door tijdig te vertrekken (negatief), en denkt dit heb ik weer. Vervolgens zit alles op die dag tegen. Herkenbaar?

Maar dat kwam niet door die koffie…u deed dat zelf door negatief te denken, hierdoor creëerde u nog meer negatieve gebeurtenissen, u zag ze namelijk al voor u toen u dacht hoe de dag verder zou kunnen verlopen. U heeft ze zelf gevisualiseerd.

Hoe kan het dan anders?

Ok, dezelfde ochtend. U knoeit koffie, en lacht ermee…en denkt…alles gebeurt met een reden, was toch al een stomme broek, die andere is leuker (positief). Vervolgens komt u door het iets later vertrekken toch in de file, maar dat is niet erg, normaal ook veel teveel stress, nu lekker rustig rijden, heerlijk nog even naar de radio luisteren, is ’s morgens leuke muziek op, en op het werk zal er vast dichtbij een parkeerplek voor me zijn (positief). U komt aan, en inderdaad is er bij de ingang een vrije parkeerplek (want dat heeft u vol vertrouwen positief gevisualiseerd), en u komt tegelijk binnen met die leuke collega waar u al een tijdje een oogje op heeft (positief), en verteld hem dat u blij bent dat u vanmorgen koffie op uw broek heeft geknoeid, anders was u hem vast niet tegen het lijf gelopen… Aha koffie, zegt hij, zin om straks ergens met mij koffie te drinken? Wat een dag… 🙂

Ik verzin dit nou, maar zo werkt het wel. Als u negatief denkt, trekt u negatieve dingen aan, en andersom, positief denken, positieve gevolgen. Maar ook dit moet u trainen. U moet ervan overtuigd zijn, erop vertrouwen, en het dan loslaten, de gedachte gaat voor u aan het werk, u hoeft dan verder niets meer te doen. Telkens als u namelijk zou denken, werkt het wel, maakt u een nieuwe gedachte die twijfelt, en dus negatief is, en ervoor zorgt dat er geen positief gevolg zal zijn. Dus leer vertrouwen!!!

U kunt dit, want u doet het allemaal constant en dagelijks, en de kabal maakt daar gebruik van. Ze zorgen ervoor dat zij bepalen wat u denkt, want uw negatieve denken is in hun voordeel.

Hoe de kabal uw gedachtenkrachten gebruikt, en waarom.

Weer terug naar het Kerstdinér, en de gesprekken tussen familie leden. Maar dit geldt ook voor degenen die de kerst alleen door hebben gebracht, want denken doen we allemaal.

Wat was het gespreksonderwerp? De paus met zijn interessante kerstboodschap, de queen met soortgelijke boodschap, de koning die het maar over vrijheid had, gekoppeld aan de tweede wereldoorlog, de vluchtelingen die massaal deze kant op komen, de dreiging van terrorisme, dreiging van een economische crash, of nog ander negatief nieuws waarmee we overdonderd worden door het reguliere nieuwsbericht op tv.

Kortom, waren uw gedachten deze kerst bij negatieve dingen, of positieve dingen?

Liefde, elkaar helpen, blij familie te zien, en samen te zijn, te eten, te lachen, positiviteit.

Of was het een mix van beide?

Waarom deze vraag?

Heeft u zich niet afgevraagd WAAROM juist met kerst de paus, de queen, de politiek, enz. u o.a. vertellen dat dit wellicht de laatste normale kerst zal zijn…

WAAROM ze u dan niet gewoon zorgeloos hebben laten genieten van deze kerst? Konden ze ook daarna vertellen. WAAROM? U weet waarom.

De bedoeling van de kabal is om ons nu juist in deze periode, waarin normaliter hoogtij is wat betreft liefedevolle gevoelens en gedachten, dit te vervangen door angst. Negatieve gedachten die we vervolgens in familieverband aan het kerstdinér zullen delen. Herkenbaar?

Want uw gedachten creeëren!!!

Maar het was toch de paus die dat zei…?!

JA, en nog meer van die mensen waarin u bent getraind om klakkeloos alles van te geloven en naar op te kijken. Aan wiens woorden u nooit zou twijfelen.

Want ze zijn uw leiders, spiritueel en materieel. Ze zijn uw bazen, ze vertellen u wat u moet en mag doen en geloven. Dat is uw houvast, zonder dat bent u verloren, hulpeloos, weet u niet wat te doen, zou u zelf (weer) moeten leren nadenken…

Zo heeft u dit ook braaf geleerd op school, hoe u zich moet gedragen, want anders wordt u gestraft, of telt niet mee, bent u niet goed genoeg, wijkt u af van de mening die door de meerderheid als waarheid wordt bepaald.

Echter IEDEREEN die ervoor zorgt dat u angst ervaart, in welke vorm ook werkt voor de kabal.

Dat is even slikken.

Hier is echter wat meer uitleg op zijn plaats, om verwarring te voorkomen.

Ook ik plaats artikelen waar u angstig van zou kunnen worden, maar dat is helaas een noodzakelijk kwaad om ervoor te zorgen dat u wakker wordt, dat u bewust wordt van al die feiten die door de kabal zijn gecreëerd om u angstig te maken, zodat u leert beseffen dat u daar niet bang voor hoeft te zijn, het is niet echt, het gebeurt niet zomaar, het is door de kabal zo gemaakt, het is een spel, en u kunt ervoor zorgen dat uw medewerking hieraan stopt. Door positief te gaan denken, en u niet meer door negativiteit te laten beïnvloeden.

Maar daar zult u dus eerst even doorheen moeten, om te beseffen dat er al zolang tegen u op zo een grote schaal gelogen wordt. Zodra u dit beseft, zult u toch eerst nog periodes hebben van angst, vervolgens boosheid, dan nieuwsgierigheid, dan het gevoel dat je er iets tegen moet doen, en dat iedereen zich hiervan bewust moet worden. Het is als het ware een rouwproces.

Zodra u de echte waarheid ziet, kunt u niet meer terug, u neemt afscheid van de leugens die u geleefd heeft.

Heb ik uw nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan aandachtig de artikelen op deze website, verdiep u in het alternatieve nieuws, neem NIETS klakkeloos aan, van niemand, zoek uw eigen waarheid. Maar vooral denk positief, en help elkaar, wees liefdevol tegen uw medemens.

Ik wens u een fijn oud op nieuw en een heel liefdevol en positief 2016.

Dalternative

Bronnen:

  • Niburu.co
  • Xandernieuws.punt.nl
  • WorldUnity.me
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: