Het ECHTE nieuws

Het moment waarop veel mensen zullen gaan zeggen; ”Waarom heb je dat niet eerder gezegd….komt steeds dichterbij”.

Alleen….ik zeg het constant, maar weinigen die bereid zijn te luisteren, omdat ze het niet WILLEN geloven.

Ik kan er ook niets aan doen, dat wat ik vertel  niet zo leuk en inderdaad ongeloofwaardig is.

Maar het is wel de WAARHEID, en de enigste reden waarom ik dit blog geheel belangeloos schrijf.

Om levens te redden, om de aarde van een ramp te redden.

En ik wordt er moedeloos van.

Dit bericht is bedoeld  voor degenen die mijn blog met open ogen en gebruik van hun eigen verstand lezen. Voor jullie heb ik nog hoop, en aan jullie geef ik het advies; “Neem van niemand klakkeloos iets aan, ook van mij niet, want ook het alternatieve nieuws zit vol met infiltraties door de elite, maar doe je eigen research, en zeef met je gevoel je eigen waarheid eruit”.

De elite is namelijk zeer knap in het vertellen van halve waarheden, om ons allen steeds weer op een dwaalspoor proberen te brengen, maar eens je echt wakker bent, lukt dat niet zo gauw meer.

Ik ben echter zowat wakker geboren, en ik vertel je mijn waarheid, zoals ik het zie, voel, maar ook weet. Ik weet dingen, alsof ik voordat ik kwam de film over mijn toekomstige leven heb gezien, en daar veel van heb onthouden. Maar ik voel ook, en ik voel dat er wereldwijd op korte termijn een hoop ellende aan zit te komen. Een  ellende die angst, paniek en veel verdriet inhoudt. En ik ben niet de enige die dit voelt. Misschien voelt u het ook, maar kon het gevoel niet plaatsen. Het is namelijk nog niet zichtbaar in het reguliere nieuws. En het wordt niet veroorzaakt door gebeurtenissen uit uw dagelijks leven.

Ik blijf pogen ook de rest wakker te krijgen, maar geloven doe ik het helaas niet meer. Ik heb eigenlijk al alles gezegd, u kunt dit allemaal in de artikelen terug lezen op mijn blog. Het zou voor mijn gevoel alleen nog het herhalen van oud nieuws zijn, vandaar dat ik alleen nog iets plaats, als het me belangrijk genoeg lijkt, en echt nieuws is. Nieuws waarvan velen de samenhang niet van zien.

Dus, ga er maar even bij zitten, want hier volgt het ECHTE laatste nieuws, en dat is geen kort verhaal.

Hier komt het aluminiumhoedje verhaal.

Zet een kop koffie of thee en ga erbij zitten. Want het verhaal is lang, maar belangrijk, het zal u beschermen voor schadelijke dingen die u dit jaar met een leugen zullen worden geserveerd.

Moeder Aarde is een levend wezen, en heeft een hele tijd geleden een hulpkreet verstuurd.

Normaliter wordt er echter geen hulp verleend, aangezien er een universele wet bestaat dat er geen bemoeienissen van buitenaf mogen plaatsvinden. Echter de situatie op de aarde is zo ernstig, dat er een uitzondering werd gemaakt en is besloten om wel hulp te bieden.

Dit vond plaats middels 4 miljoen lichtwerkers, die zich daar vrijwillig voor hebben opgegeven. Lichtwerkers worden net als iedereen gewoon geboren, en normaliter herinneren ze zich niks van vorige levens, omdat dit verwarrend zou kunnen zijn, en daardoor herinneren ze zich ook niet dat ze met een reden werden geboren, dat ze een missie hebben te vervullen. Maar de meesten voelen het wel, en voeren hun missie daardoor onbewust uit, het is hun drijfveer/passie in hun leven.

De missie is: De wereldbevolking wakker maken, door ze de waarheid te vertellen. En alles wat in deze wereld fout is, proberen te verhelpen, zodat mensen zich ervan bewust worden dat het ook anders kan. Ieder op zijn manier, met zijn/haar talenten. Dat dingen beter, gezonder, liefdevoller kunnen zijn. Want de mensheid wordt al eeuwenlang voorgelogen, en als slaven misbruikt door een elitevolk, wat geen enkel menselijk gevoel heeft, maar er wel als mensen uitzien. Ze willen totale controle, ze willen alle goud, ze willen alle macht, geven niks om de planeet, geven niks om de mens, gebruiken mensen als slaaf en proefkonijnen, en willen zodra ze de mens geheel hebben uitgebuit om financieel alles binnen te harken, dat er een heel stuk minder rondlopen.

Het is de strijd tussen goed en kwaad, tussen licht en donker, te vergelijken met bijv. Star Wars.

Een film die trouwens ook gemaakt is om mensen wakker te krijgen. Deze zit namelijk niet ver van de waarheid.

We zijn niet alleen, ben maar niet zo arrogant om te denken dat het mogelijk zou kunnen zijn, dat op al die planeten en sterren etc. de mens als enige intelligente wezen zou bestaan. Integendeel, de mens staat zelfs vrij onderaan aan de ladder wat betreft ontwikkeling en intelligentie.

De mens is hier om te leren, lees dit E-book maar eens ; ‘De aarde is een leerschool.’ Eigenlijk zijn we allemaal aliens. Vanuit het gehele universum komen hier zielen die geboren worden als mens, om hier levenslessen te leren. De aarde is een van de mooiste planeten, en zeer geliefd.

Ook interessant leervoer, doorgestuurd door een ras wat heel liefdevol en intelligent is, en ooit op aarde heeft gewoond, en ons van buitenaf wil helpen met onze uitdagingen. De Hathors.

De lichtwerkers worden door velen uit het universum bewonderd om hun moed, want er is geen garantie dat ze hun missie zullen overleven, zelfs niet dat ze zelf wakker worden, en vervolgens bewust aan hun missie gaan beginnen. Het zijn mensen die sterk een heimwee zullen voelen, naar een heel liefdevolle plek die niet op aarde is, die zich anders zullen voelen, gevoelig zullen zijn, en heel hulpvaardig, zichzelf constant wegcijferen, maar ook niet graag in het middelpunt zullen willen staan.

Wellicht herkenbaar voor u zelf?

Ik kan niet op alles heel diep ingaan, want dan zou dit artikel een boek kunnen gaan vullen. Meer achtergrondinfo is allemaal terug te vinden in oudere artikelen, doe daar uw research als u uw eigen waarheid wilt gaan zoeken. Ook onderaan het artikel zal ik voor u allemaal links plaatsen, maakt de research naar uw eigen waarheid een stuk gemakkelijker.

Maar ik wil u gewoonweg waarschuwen voor de dingen waar de elite op dit moment hun energie in steekt. Uiteraard met allemaal negatieve gevolgen voor de mens, weer eens ingepakt in ‘mooie’ false flag verhalen.

2016 gaat een interessant jaar worden, er zal heel veel en heel snel gaan gebeuren.

Allereerst het zika virus, dat zal ons lekker in de nek gaan hijgen. Niet bang zijn voor het virus, dit bestaat wel, trouwens al heel lang, maar is een onschuldig virus, dat hooguit wat griepachtige verschijnselen met zich meebrengt.

Dit virus is ooit gemaakt door de elite, ze hebben er zelfs een patent op, en misbruiken dit nou voor iets dat ze al eerder hebben geprobeerd met het Mexicaanse griepvirus.

De misvormingen van die baby’s, die in aantallen trouwens ook veel minder zijn dan wat men u verteld in het reguliere nieuws, zijn veroorzaakt door niet geteste inentingen aan zwangere vrouwen.

Slechts 3 van die vrouwen die een misvormd kindje kregen, hebben toevallig ook het zika virus gehad.

De planning is dus om ons wijs te maken dat er wereldwijd een levensbedreigend zika virus bestaat, waartegen we ons moeten beschermen, en waartegen ze ons wereldwijd verplicht zullen willen gaan inenten. U zult om u hiervoor goed bang te maken, vanaf nu regelmatige in het reguliere nieuws gaan zien. Net zoals de bangmakerij voor de asielzoekers. Men gaat u zelfs wijs maken, dat het seksueel overdraagbaar is.

In die inenting zal een ziekte zitten, wellicht dodelijk, daarnaast zal er een chip inzitten waarmee ze u overal kunnen volgen, echter ook geestelijk en lichamelijk kunnen beïnvloeden.

Dus, mijn advies, laat u niet inenten. Niet tegen zika, maar ook niet tegen andere dingen. Inentingen zitten vol met spul waar u alleen maar ziek van gaat worden, nooit beter. Zoek de inhoudsstoffen ook maar eens op, en wat deze met uw lijf of dat van uw kinderen doen,  u zult schrikken. Gepland is ook middels inentingen het aantal mensen op aarde drastisch te verminderen.

De elite streeft namelijk naar totale macht, dat is hun natte droom.

Als u niet doet wat zij zeggen, kunnen ze met u doen wat ze willen. Geen geld, ziek, dood, gebruiken als false flag terrorist. Geen leuke dingen. Net zoals ze massaal kinderen verkrachten en vermoorden, geen leuke dingen.

Schrikt u? Het werd eens tijd.  Ik kan er niks aan doen, het is de waarheid, maar er volgt nog meer.

Als u zich niet zou laten inenten, en daardoor de chip niet binnenkrijgt, bent u goed bezig, maar wacht…

Het staat namelijk al wettelijk vast voor alle landen in Europa, dat vanaf december 2016 alle kinderen die na 2014 zijn geboren, een chip zullen krijgen. Uiteraard met het prachtige verhaal dat het voor hun eigen veiligheid zou zijn. Daarna staat de rest van de bevolking uiteraard op de planning. Ze zullen het vast gaan vastplakken aan veiligheid i.v.m. de asielzoekers. Zodat ze iedereen zullen kunnen volgen, en dat men terroristen gelijk buiten werking kan zetten.

Dus ook hier de waarschuwing, laat u vooral niet chippen, dan kunt u letterlijk uw leven vergeten, dan kunnen ze namelijk echt alles bepalen, en van u afnemen. En dat gaat u echt niet willen.

Eerst zullen ze dit zodanig brengen dat het u veel voordelen op zal leveren.

Daarna in de vorm dat als u niet gechipt bent, u bijv. niet meer zult kunnen betalen zonder zo een chip, dus wel zult moeten.

En als dan iedereen is gechipt, komt het ware motief bovendrijven. Dan is zoete lieve Gerritje verdwenen, en heeft iedereen spijt. Dan is het te laat.

De waarheid is niet altijd leuk. Maar ik probeer hier jullie leven te redden, wordt eindelijk eens wakker! Het is geen sprookje, maar een nachtmerrie, en jullie laten het gewoon gebeuren.

Momenteel bent u sowieso al te volgen via de chip in uw bankpas, die u denkelijk steeds bij u zult hebben, uw smartphone, uw betalingen via bankpas, en uw openbaar vervoer kaart. Wellicht ook via uw id kaart en uw rijbewijs kaart. En uiteraard via al die camera’s (voor uw eigen veiligheid uiteraard).

Nou we hadden al het Zika-virus, vervolgens de inentingen en de chip.

Tijd voor nog meer nieuws. De elite is hard aan het werk.

En….vraagt zich niemand af; “Waarom is de elite hard aan het werk?”

Omdat ze een agenda hebben, die nogal wordt tegengewerkt, door…..de lichtwerkers. Weet u nog, de strijd tussen goed en kwaad. U zult er niet zoveel van merken, maar deze is wel aan de gang, al tientallen jaren.

O, dat zika virus verhaaltje heeft voor de elite nog een extraatje, niet alleen zullen daardoor vanzelf minder baby’s geboren gaan worden, omdat ze u zo lekker bang hebben gemaakt. Maar daar waar ze zelf toch ook niet zo blij van worden, zijn de baby’s die geboren worden om mee te helpen aan de nieuwe wereld.

Ja, de nieuwe helpers, de nieuwe strijders van het Licht.

De baby’tjes die zo heerlijk wakker uit hun oogjes kijken, en zo wijs. En als ze je aankijken, krijg je het gevoel dat ze alles van je weten.

De elite is bang lezers, zelfs voor de baby’tjes. Mooi toch. Die lichtwerkers toch, zijn ze toch niet helemaal voor niks gekomen. Al wordt de waarheid niet zo gewaardeerd.

Maar ik heb nog meer nieuws.

Chemtrails, o, wat wordt ik daar toch vaak voor uitgelachen, wat is dat toch ook een belachelijk iets om te beweren, dat zijn toch gewoon vliegtuigstrepen. Doe eens effe normaal….

Ja, is dat zo? Ik kan me herinneren dat ik als kind naar zo een vliegtuig keek, dat door die mooie blauwe lucht vloog. Daarachter kwam dan zo een witte streep, en ik vond het altijd prachtig net zo lang te kijken totdat deze weer verdween. Was namelijk net alsof iemand met een grote onzichtbare gum, die streep van achter naar voren uitgumde.

Gek hé, zo een kind dat erop wacht tot de streep weer verdwijnt.

Die bezigheid kunnen kinderen tegenwoordig niet meer hebben. A. kijken ze alleen nog naar beneden, naar het beeldscherm van hun smartphone, B. de strepen verdwijnen niet meer.

Zijn toch de strepen van vroeger niet meer…wat jammer nou, want de moderne strepen zitten vol vergif wat bewust wordt gespoten. Zo worden we lekker allemaal ziek, en vooral door de aluminium heerlijk dement, wat de elite tuurlijk prachtig vind, het verdiend zo lekker, en je bent niet zo lastig. Kunt niet meer zelfstandig nadenken, geven we je gewoon een chip, voor als je verdwaalt zou raken, toch…lekker handig, wat een mooie uitvinding, zo praktisch.

Wilt u weten wat, en vooral waarom men dit in onze voormalige schone lucht zit te spuiten, lees dan hier en hier.

O, als u echter vervelend vind om al die witte strepen die elkaar kruisen te zien, de elite heeft daarvoor ook een oplossing. Ze hebben een nieuwe soort uitgevonden, die ze sinds januari 2016 spuiten, en die is onzichtbaar. Wellicht qua gif nog wat effectiever? Aardig van ze. Begon vast teveel op te vallen.

Heeft u uw alu hoedje op, want ik ga het nou over aliens en zo hebben.

Heeft een beetje te maken met het waarom men onze lucht zo vervuild.

NASA beweerd namelijk dat we zeker de komende 100 jaar niet bang hoeven te zijn voor dingen uit het universum, die onze planeet zouden kunnen raken. Dingen zoals meteorieten en kometen. Ook dat er in de verste verte geen sprake kan zijn van een planeet die toch steeds dichterbij de aarde komt.

Maar ik heb geleerd niet meer te oordelen op wat men zegt, maar erop te letten wat men doet.

Onze planeet en de gezondheid ervan interesseert de elite helemaal niks. Als het voor hun noodzakelijk zou zijn om toch te vertrekken, zullen ze zoveel mogelijk schade toebrengen aan de planeet en de bevolking.

Dus als ze twee of meerdere vliegen in één klap kunnen regelen, doen ze dit graag.

Door chemtrails te sproeien, beïnvloeden ze het klimaat, het water, het voedsel, kunnen ze GMO interessant verkopen, worden we ziek, dat loont voor de reguliere ziekenzorg, maar ook vormt het een schild om de aarde. Mij is nog niet geheel duidelijk wat daar de functie van is, maar het heeft ook iets te maken met de buitenaardsen die klaar staan met hun schepen om ons te helpen zou er daar een noodsituatie voor ontstaan. Ze zijn er allang hoor, heb maar geen illusies. Star wars is echt.

Maar de elite bereid zich ondertussen ook al een tijdje voor op Niburu, ze hebben grote ondergrondse steden aangelegd, met voorraden en alles wat ze maar denken nodig te hebben. En denk maar niet dat uw politici dit niet weten. De belangrijksten zijn hiervan op de hoogte en hen is ook een plekje beloofd. Of heeft u de indruk dat ze daadwerkelijk bezig zijn om het volk te dienen?

Tja, ondertussen worden we afgeleid met de geplande invasie van ‘asiel’zoekers.

Je kunt het deze mensen niet kwalijk nemen dat ze de ellende van hun eigen land ontvluchten, en graag naar landen gaan, waar ze gratis geld en onderkomen krijgen. In hun situatie zouden de meesten onder u hoogstwaarschijnlijk dezelfde keuze maken.

Echter ook hier zit een planning achter. Meer verdeeldheid tussen de mensen, dat werkt altijd. Een probleem creëren, en dan met een oplossing komen, die voorheen niemand zou geaccepteerd hebben. Maar nadat er genoeg angst is gecreëerd, deze met open armen wordt ontvangen.

Denk na!!!

Maar goed, ik ben nog niet klaar. Het zou veel helpen zou als u zich niet langer zou laten brainwashen door het reguliere nieuws. Constant wordt u overspoeld met negatieve beelden over de dreiging die de asielzoekers met zich meebrengen. Verkrachtingen, aanrandingen, ongelijke behandelingen, want voor hun bouwen ze wel sociale woningen, die krijgen wel een uitkering, zonder dat ze hier ooit voor hebben bijgedragen, hebben gratis ziekenzorg en openbaar vervoer, en het lijstje stopt daar niet.

De eigen bevolking wordt gediscrimineerd, genegeerd en bang gemaakt.

Deze mensen komen uit een geheel andere cultuur, die in zijn geheel niet past bij de onze. Ideaal toch om onenigheid te creëren…. Meer hoeft dat niet te zijn.

Ze spreken ook onze taal niet, en de kans is klein dat ze allemaal een baan zullen vinden, want er was al niet genoeg werk voorheen.

Laat het los. Deze mensen zijn zoals ze zijn, en ook zij worden gebruikt, voor de planning van de elite.

De elite is ondertussen ook constant bezig tegen schenen te trappen, van machthebbers om een 3e wereldoorlog uit te lokken. Zo een oorlog heeft namelijk alleen voordelen voor hun. Levert geld op, op zeer veel vlakken. O, ook een leuke, ze voeden zich van negatieve energie, dus des te meer u angst ervaart, des te machtiger maakt u hen. U bang, zij blij.

U doet ze een plezier als u in hun leugens trapt. Wilt u hun macht over u dwarsbomen? Zet dan die tv uit. Ze controleren namelijk alles op deze planeet, ook het nieuws, zodat zij bepalen wat u denkt, en vervolgens zult doen. Zo machtig bent u. Knopje uit, zelf nadenken, de wereld verbeteren door geen angst meer te ervaren, simpel en mooi.

Waarom vertel ik dan al die ellendige dingen aan u…omdat ze de waarheid zijn, en u dit eerst moet weten en begrijpen voordat u waarlijk wakker kunt zijn, en daar eindelijk iets aan kunt gaan doen. Hier verandering in kunt aanbrengen. Onze huidige maatschappij is namelijk een waarheid die u zelf creëert. U bent medeplichtig, en moet zich daar bewust van worden, zodat u erger kunt voorkomen. Als u de elite hun macht over u ontneemt, kunnen ze helemaal niks meer. Wij zijn 99%, zij slechts 1%.

En daar zijn ze bang van.

De enige macht die ze hebben, is die wat wij ze geven. Maar omdat u zich daar niet bewust van bent. Niet wakker bent, kunnen ze hun gang gaan, en zo geeft u de elite onbewust de toestemming om uw leven alleen nog maar meer ellendiger maken.

Ik wil u hier bewust van maken, wakker maken, zodat u bewust de keuze kunt maken om al die ellende die de elite voor u in petto heeft, te dwarsbomen.

Ook de ellende wat Niburu met zich meeneemt, kunt U verzachten, want des te minder negativiteit op aarde, des te minder zuivering Moeder Aarde nodig heeft, en zal het allemaal met een sisser kunnen aflopen.

U helpt mee te werken aan een betere wereld door wakker en positief te zijn, en niet langer aan hun leugens mee te werken, en voorkomt/verzacht hiermee een hoop ellende.

Liefde is altijd het antwoord, liefde overwint alles. Hou van de mooie (ook kleine) dingen in deze wereld, en ben er dankbaar voor, elke dag weer.

En des te meer mensen wakker en positief zijn, des te minder heeft de elite nog de mogelijkheid om hun agendapunten af te werken. En dat is van groot belang, want…

De volgende stap op de agenda van de elite is….de 3e wereldoorlog.

Maar tussendoor willen ze ook nog iets anders regelen. Er is nu nog contant geld, dat moet weg. Waarom? Omdat ze een economische crisis hebben gemaakt. En het is nog te vroeg om de economie te laten crashen. Als contant geld nou weg is, kunnen ze en ons betaalverkeer beter controleren, maar ook ons, want als jij niet luistert, krijg je geen geld meer, totale controle. Daarnaast, kunnen ze een crash verbloemen, want echt geld bestaat sowieso niet, is allemaal monopolygeld. En het goud wat de waarde daarvan moet dekken….dat is allang weg. Weg? Hoe kan dit nou weg zijn….? Tja, alu hoedje verhaal, aliens. De elite is niet menselijk, ze kwamen voor het goud, en macht. Goud is voor hun een substituut voor liefde. Liefde het krachtigste in het hele universum. Liefde overwint alles.

En omdat deze elite ervan overtuigd is dat ze geen liefde kunnen voelen, is goud voor hen van onschatbare waarde. Doe uw eigen research maar. De artikelen op dit blog zijn een goed begin daarvoor.

Ben ik nou klaar….met al dit ellendig nieuws?

Zou u willen.

Het meest interessante, en levensbedreigende gaat nog komen.

NASA treft momenteel  voorbereidingen in samenwerking met FEMA, voor iets waarvan ze ons verzekeren dat het de komende 100 jaar zeker niet zal kunnen gebeuren……

NASA die het ene zegt, maar het tegenovergestelde doet…..gaan bij u dan ook alarmbelletjes? Mag hopen van wel.

Dat heeft namelijk te maken met de planeet Niburu.

Niburu die op komst is, en waardoor we al een hele tijd raar weer van hebben, echter ook meer aardbevingen, en vulkaanuitbarstingen. Niet zo interessant voor het reguliere nieuws, maar wel voor U.

Laat ik in het kort proberen u mijn voorspelling voor 2016 te geven, zoals ik verwacht dat het in grote lijnen zal gaan gebeuren.

Trouwens ook de motivatie om zoals bijv. in Amerika ervoor te zorgen dat de bevolking zich niet kan verweren door het hebben van wapens. In ons landje mag je zelfs niet eens je handtas als wapen gebruiken, laat je maar lekker verkrachten, anders krijg je een boete mevrouwtje. Zo is de wet.

Nou het is uw lijf, denk dat u zelf beter kunt bepalen wat gezond voor u is en wat niet.

En dan heb ik het niet alleen over supermarkt’voedsel’. Maar ik wijk af.

Ik houd inderdaad rekening met een 3e wereldoorlog,  en hoop ondertussen op de wat zwakkere daarvan, namelijk burgeroorlogen. Wel is voorspeld dat deze periode niet zo heel lang zal duren.  Het onstaan van een daadwerkelijke 3e wereldoorlog, zou het gevolg kunnen zijn van een provocatie, echter ik denk eerder door het gooien van een kernbom door Noord-Korea of een false flag die hun de schuld in de schoenen schuift. Deze oorlog duurt totdat men iets in de lucht ziet, wat daar niet hoort te zijn.  Wat dat is, daar komen we vanzelf wel achter. Ook sluit ik een EMP niet uit, n.a.v. een bom, HAARP of een zonnevlam. Dan zal de helft van de wereld zonder stroom komen te zitten, voor een hele lange tijd. Met alle gevolgen van dien.

Tussen 7 en 10 mei verwacht ik wereldwijd 3 gigantische aardbevingen. Eén daarvan zullen we voelen, die zal in de regio Spanje/Frankrijk zijn. De andere 2 is nog maar afwachten of ze die überhaupt in het reguliere nieuws zullen laten zien.

Midden juni verwacht ik de voorspelde 3 dagen ‘duisternis’. D.w.z. de ene helft van de planeet zal dan dagenlang licht hebben, en de andere kant de duisternis. Oorzaak hiervan is dat de planeet een aantal dagen zal stoppen met draaien, om daarna na 3 tot 7 dagen weer met draaien te beginnen, de polen zullen zich keren.  U zult zich kunnen visualiseren dat dit een onprettig ritje zal worden. Dit zal uiteraard een hele hoop paniek veroorzaken, een situatie waarbij u nu nog de gelegenheid heeft om zich op voor te bereiden. Zorg voor voldoende water en voedsel, blijf tijdens deze periode vooral binnen en kijk niet naar buiten.

Als dit voorbij is, wil men uiteraard dit zo snel mogelijk vergeten en weer als voorheen gaan leven.

Maar dan komt u bedrogen uit, want in augustus zal het voor een hele lange tijd donker gaan worden. Doordat het magnetisch veld van Niburu veel invloed zal hebben op de aarde, zal dit nogal wat consequenties hebben. Dit door rood stof wat een hele tijd rond de aarde zal zijn. Houd ook rekening met meer heftigere aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, meteorieten, en nog meer van die dingen Moeder Aarde helpen om zich ondertussen te zuiveren. Dit kan jaren duren. En na afloop zal het aantal mensen op deze aarde een stuk minder zijn. Dat zullen grotendeels de mensen zijn die dit niet willen lezen of weigeren te geloven. En zich om die reden niet zullen hebben voorbereid. Trouwens de belangrijkste voorbereiding, is de psychische. Alles andere komt op de tweede plaats, en geluk kun je niet kopen.

Geen leuk nieuws, en ik hoop dat ik er naast zit, of dat we met z’n allen ervoor zorgen dat het met een sisser afloopt.

Kunnen we achteraf samen erom lachen, denkt u…..

Maar als Niburu flauwekul zou blijken te zijn, dan is er nog steeds de elite.

Die sowieso van plan is dit ondergronds te overleven, om daarna ons weer verder de wet te komen voorschrijven…  Helpen, zullen ze dat noemen. En als u ondertussen gechipt bent (door de inenting tegen het zika virus), weten ze u wel te vinden hoor. Strakke planning.

Bent u al wakker? Wilt u een mooiere betere wereld, waarin U bepaalt hoe u UW leven wilt leiden?

Doe dan iets met bovenstaande info.  En durf anderen te waarschuwen, anders bent u straks degene waar men verontwaardigd tegen zegt; “Waarom heb je me dat niet eerder gezegd?”

Wir haben es nicht gewusst…..

U weet nu de waarheid, en heeft nu de mogelijkheid tot het maken van een bewuste keuze, want er is altijd een alternatief.  

 

Dalternative

 

Hier een overzicht van links met  interessante achtergrond informatie:

Geld

http://www.geennieuws.com/2016/02/de-oorlog-tegen-cash-het-systeem-van-het-beest-komt-in-zicht/

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10292:ook-je-laatste-beetje-bezit-willen-ze-afpakken&catid=20:het-complot&Itemid=33

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10273:wat-je-nooit-verteld-is-over-de-bankiers&catid=20:het-complot&Itemid=33

Voeding

http://www.ninefornews.nl/onze-voeding-is-er-slecht-aan-toe-consument-wordt-moedwillig-verschalkt-door-bedriegende-voedingsindustrie/

Niburu

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10299:topoverleg-in-witte-huis-vanwege-dreiging-aardbevingen&catid=35:universum&Itemid=48

https://dalternative.wordpress.com/2015/04/14/een-gewaarschuwd-mens-telt-voor-twee/

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10293:paniek-bij-nasa-vanwege-komst-nibiru&catid=35:universum&Itemid=48

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10262:maya-culturen-wisten-ook-van-de-planeet-nibiru&catid=35:universum&Itemid=48

https://dalternative.wordpress.com/?s=niburu

Vluchtelingen

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10294:dit-probleem-heeft-toch-geen-gevolgen-voor-mij&catid=20:het-complot&Itemid=33

Hoe werken aan een mooiere wereld

https://sochicken.nl/mooiere-wereld

https://lovelightvalley.wordpress.com/2015/04/14/zijn-wij-echt-vrij-het-einde-van-al-het-kwaad/

Wakker worden

http://worldunity.me/waarschuwing-van-het-bekijken-van-deze-video-zou-je-kunnen-gaan-nadenken/

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10281:wakker-worden-is-niet-altijd-gemakkelijk&catid=30:bewustzijn&Itemid=43

3e wereldoorlog

http://worldunity.me/obama-escaleert-spanningen-met-rusland-de-media-zwijgt/

https://dalternative.wordpress.com/2015/12/13/duitse-edgar-cayce-voorspelt-derde-wereldoorlog/

Zika virus

http://worldunity.me/rusland-beschuldigt-bill-gates-van-engineering-biowapen-zika-virus/

http://healthbytes.me/wat-ze-je-niet-vertellen-over-het-zikavirus/

http://www.ninefornews.nl/is-het-zikavirus-gemaakt-door-bill-gates/

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10297:rockefeller-foundation-slaat-twee-zika-muggen-in-een-klap&catid=20:het-complot&Itemid=33

http://healthbytes.me/zijn-we-verbaast-farmaceuten-storten-zich-op-vaccin-zikavirus/

Politiek

http://achterdesamenleving.nl/waarom-liegen-overheden-hun-volk-op-zo-veel-fronten-voor/#more-8681

http://delangemars.nl/2016/02/03/artikel-120-grondwet/
Geen enkele burger kan meer opkomen voor zijn rechten.

Ziekmakend mileu

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10300:ons-land-heeft-hoogste-aantal-jonge-kankerdoden-in-europa&catid=17:gezondheid&Itemid=30

https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2016/02/03/rapport-natuur-milieu-55-bestrijdingsmiddelen-giftig/

https://www.natuurenmilieu.nl/nieuwsberichten/rapport-natuur-milieu-55-bestrijdingsmiddelen-giftig/

Alien

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10288:door-buitenaardsen-ontvoerde-vrouw-zag-kernexplosie&catid=12:et&Itemid=25

http://www.ninefornews.nl/deze-fotos-bewijzen-volgens-wetenschappers-dat-er-onzichtbare-entiteiten-zijn-op-aarde/

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10279:tijdreiziger-begint-steeds-meer-gelijk-te-krijgen&catid=27:paranormaal&Itemid=40

Vaccinaties

http://healthbytes.me/bill-gates-vaccin-moet-wereldbevolking-uitdunnen/

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10290:engelse-schooljongens-ziek-na-vaccinatie&catid=17:gezondheid&Itemid=30

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10287:het-zikavirus-een-nieuw-biowapen&catid=20:het-complot&Itemid=33

Chemtrails

http://worldunity.me/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/

Chips

http://www.geennieuws.com/2016/02/vluchtelingenprobleem-binnenkort-opgelost-nederland-loopt-voorop-dankzij-nieuw-chipsysteem/

Farmaceutische industrie

http://healthbytes.me/proefschrift-wereldgezondheidsorganisatie-en-farmaceutische-industrie-zweren-samen-tegen-ons/

http://healthbytes.me/knagend-geweten-mensen-uit-de-farmaceutische-industrie-doen-boekje-open-2/

Gratis e-book ‘De aarde is slechts een leerschool’.

https://dalternative.wordpress.com/2013/07/23/gratis-gratis-het-vervolgboek-van-thea-van-leent-de-aarde-is-slechts-een-leerschool/

Gratis e-books ‘De Hathors’.

https://dalternative.wordpress.com/2015/12/10/wil-jij-groeien-van-3d-naar-5d-lees-hier-hoe/

Voorspelling

https://dalternative.wordpress.com/?s=moeder+shipton

Actuele zonne-activiteit

http://solarwatcher.net/

Actuele aardbevingen

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php

Gratis e-book ‘Beyond collapse.’

https://docs.google.com/file/d/0B6e3oH1LuRvzeGZlTHRkeHZQSkk/edit?pli=1

Advertisements

One response to this post.

  1. Ik geloof wat U shrijft

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: