Aanslagen Brussel: 15 factoren om een valse vlag operatie te herkennen

Mijn gedachten gaan uit naar alle mensen die door de aanslagen van vandaag in Brussel een grote hoeveelheid leed moeten ondergaan.

Ik probeer er zoveel mogelijk liefde naar toe te sturen, en ik hoop dat u dit ook wilt doen, aangezien de angst voor meer aanslagen enorm zal zijn toegenomen, en hierdoor de positieve energie lager wordt. Wellicht het hoofdmotief voor deze laffe daden, het opent namelijk deuren naar het kunnen nemen van beslissingen van hogerhand, die wij normaliter niet op prijs zouden stellen. Allemaal onder het mom van bescherming tegen terrorisme.

Vaak is echter het reguliere nieuws ook niet altijd het juiste nieuws. Ik zeg niet dat dit nu ook het geval is, maar dat het vaker voorkomt dan u zou verwachten.

Blijf dus altijd alert, en denk zelf na, denk logisch…

Lees hier een artikel wat mijn vermoeden bevestigd.

Houd er dus altijd rekening mee, dat het vaak om een false flag actie zou kunnen gaan. Lees hier hoe u dit onderscheid zelf zou kunnen maken.

En wellicht realiseert u zich nu iets meer dat dit helaas overal kan gebeuren, en dat u in de nabije toekomst ook zelf voor de keuze zult kunnen worden gesteld, of u uw woning wel of niet snel zult moeten verlaten. Dan is een evacuatierugzak een heel fijn iets om meteen te kunnen pakken.

Als u hier nog niet over heeft nagedacht, is het misschien nu wel een goed idee?

Voor het geval u deze nog niet heeft, heb ik voor u dit artikel geschreven om u erbij te helpen om zo een evacuatierugzak zelf te kunnen samenstellen.

Misschien vindt u het een eng idee om dit te doen, want het wordt dan opeens allemaal wat meer echt voor u. Helaas heb ik daar geen goed nieuws voor u, zet u uw tv maar even aan…het is echt, en het is nu. Gelukkig heeft u wel nog de mogelijkheid om u zelf voor te bereiden op onvoorziene situaties. Maar zie het gewoon als een tastbare levensverzekering die u hoopt nooit nodig te hebben. Zou zo een situatie echter ooit echt voor u van toepassing zijn, bent u wel heel erg blij dat u hier van tevoren over nagedacht heeft.

Laten we maar hopen dat ze deze laffe mannen snel in hun kraag zullen grijpen. Maar helaas zijn zij slechts een druppel op een hete plaat.

Voor mij voelt het alsof de spits eraf is, en dat nog meer van deze ellende ons niet gespaard zal gaan worden.

Maar probeer hier niet angstig voor te worden, ik weet dat dit moeilijk is. Maar bereid u gewoon voor, houd er rekening mee.

Als u geestelijk en praktisch voorbereid bent op onverwachte situaties, zakt dat angstgevoel ook. Doe u zelf dat plezier. Want helaas is angst zaaien nou net hun bedoeling.

Uw taak is het om zo goed mogelijk voor u en uw geliefden te zorgen. En verwacht niet dat de overheid dat voor u zal doen. Zij hebben wellicht een andere agenda.

Wees veilig allemaal, en waardeer vooral de goede dingen in uw leven.

Dalternative

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: