Aanslagen Brussel daverend succes

Voor de elite is het altijd weer even spannend om te zien in hoeverre hun acties het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Dit lukt namelijk niet altijd en dan moeten er zwaardere middelen worden ingezet, maar bij Brussel kunnen wij melden dat het doel meer dan bereikt is.

Wanneer je als elite bepaalde acties plant om zo te komen tot je ultieme doel van totale wereldcontrole (New World Order) dan is het van belang te weten of je het goed gedaan hebt of niet.

Om het resultaat van hun acties te meten gebruiken ze diverse mogelijkheden die ze daarvoor ter beschikking hebben en een daarvan is de Telegraaf.

Ze laten dat medium een enquête uitvoeren onder de bevolking om te meten in hoeverre zij zijn geslaagd in hun opzet.

Het primaire doel van een operatie zoals Brussel is naast een rituele satanische offering van mensen aan de godin ISIS, de bevolking zodanige angst aanjagen dat alle verdere vrijheidsbeperkende maatregelen zonder morren zullen worden geaccepteerd.

Een false flag operatie zoals Brussel kan pas echt een succes worden genoemd wanneer de bevolking zelf smeekt om die maatregelen, omdat ze bang zijn, heel bang.

Lees hier verder.

Bron: Niburu.co

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: