Eerst worden honden gechipt, daarna mensen

Iets wat nog steeds heel hoog op het verlanglijstje staat van hen die op dit moment controle over onze wereld hebben, is het aanbrengen van microchips bij de bevolking.

Dit alles zal het leven van de machthebbers zoveel gemakkelijker maken en de invoering hiervan zal waarschijnlijk plaatsvinden rond hetzelfde tijdstip als het moment waarop contante betalingen worden afgeschaft.

Wanneer in de nabije toekomst de microchip gebruikt zal worden bij mensen, dan snijdt het mes weer aan meerdere kanten:

Niet alleen zal dan de microchip fungeren als het ultieme tracking device (volgsysteem), ook zal men in staat zijn om met deze chip mensen naar believen aan- en af te sluiten van het systeem. Ben je een dwarsligger dan zal je chip in geen enkele winkel meer werken en kan je niets meer kopen.

Natuurlijk (gelukkig!) zal er toch veel weerstand bestaan onder de bevolking en dan in het bijzonder bij hen die nog een klein beetje zelfstandig kunnen denken en nog niet volledig afgestompt, gehersenspoeld, verdoofd en geprogrammeerd zijn door alle mainstream-kanalen.

Daarom wordt er begonnen met de dieren.

Zo is het in Engeland, net zoals dat in Nederland sinds april 2013 het geval is, vanaf 6 april dit jaar wettelijk verplicht om je hond te laten microchippen. Doe je dat niet dan riskeer je een boete van 500 Engelse Pond, bijna 600 Euro. Bij ons hangt je zelfs een gevangenisstraf of een geldboete tot E 19.500,- boven het hoofd.

Natuurlijk wordt ook dit allemaal verkocht met het toverwoord “gemak” en “veiligheid”. Hoe gemakkelijk is het niet om de eigenaar terug te vinden als een hond is weggelopen.

Lees en kijk hier verder.

Bron: Niburu.co

Dalternative

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: