Vrouwen niet langer welkom in horecazaken

Het ontwrichten van de Europese samenleving volgens het inmiddels bekende Kalergiplan gaat onverminderd door.

De stromen vluchtelingen zijn voorlopig misschien wat afgezwakt, maar de opmars van de islam in bepaalde delen van Europa begint alarmerende vormen aan te nemen.

Zoals bekend, is de islam ooit bedacht door de katholieke kerk als het perfecte middel om enorme aantallen mensen onder controle te houden. En het moet gezegd worden, het middel werkt fantastisch.

Wereldwijd hangt ongeveer een kwart van de bevolking dit geloof aan (ergens tussen de 1.5 en 2 miljard mensen) en wonen er inmiddels in een land als Frankrijk 6 miljoen moslims.

Op een bevolking van 66 miljoen inwoners begint dat al aardig richting 10 procent te lopen en op zich was het misschien allemaal niet zo’n probleem, ware het niet dat moslims nogal de neiging hebben om hun geloof en gewoontes die daarbij horen bij anderen door de strot te duwen.

Dat begint nu in Frankrijk zodanige vormen aan te nemen dat in bepaalde delen van het land zoals de beruchte voorsteden van de grote steden, vrouwen bijvoorbeeld niet meer naar een café of andere openbare gelegenheden gaan.

Wettelijk gezien is dat natuurlijk geen enkel probleem, maar wanneer je als vrouw probeert daar naar binnen te stappen, dan word je letterlijk door de alleen maar aanwezige mannen weggekeken.

Dit is een probleem dat zich voor zal doen in steeds grotere delen van Europa. Vergeleken met de autochtone bevolking groeit de moslimbevolking als kool en zullen de verhoudingen binnen landen steeds verder op scherp worden gezet.

Er zijn ondertussen een aantal vrouwelijke Franse actiegroepen die in grote aantallen dit soort horecagelegenheden binnengaan onder het motto dat ze hun openbare ruimtes terug willen claimen.

Lees en zie meer bij onze bron: Niburu.co

Dalternative.com

Guide-Guide.com Uw gids voor goed advies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: