2017 numerologisch gezien

Wat is numerologie?

Numerologie is een oude en beproefde methode om inzicht te krijgen in onszelf en anderen. De symboliek en karakteristiek van de getallen en hun combinaties is complex en veelzijdig.

Grote wetenschappers als Isaac Newton, filosofen als Pythagoras en kunstenaars als Leonardo Dan Vinci hebben de studie van de numerologie beoefend.

Niet alleen 9/11 is van te voren aangekondigd, ook de megatsunami.
De elite heeft een vreemd soort erecode, waarbij ze het hun plicht achten om de bevolking te waarschuwen voor de dingen die gaan komen.

Uiteraard ziet 99 procent van die bevolking die waarschuwingen niet, maar wanneer je dat wel doet, sta je verbaasd te kijken.

De ineenstorting van de Twin Towers in New York op 11 september 2001 is een gebeurtenis die al lang tevoren is voorspeld en die uitgebreid in beeld wordt gebracht op de Amerikaanse bankbiljetten wanneer die op een bepaalde manier worden gevouwen.

Op de bankbiljetten wordt de aanval en ineenstorting van de twee torens in de verschillende stadia weergegeven zoals op de volgende afbeelding te zien.

Dit betekent dat de Amerikaanse dollarbiljetten worden gebruikt voor het doorgeven van gecodeerde boodschappen aan het publiek. Die het in 99 procent van de gevallen niet zal begrijpen.

Maar, er is altijd een slim deel van de bevolking die dat wel doet en wanneer we de voorspellende lijn van de bankbiljetten doortrekken, dan komen we misschien ook te weten wat de elite voor de nabije toekomst heeft gepland.

Daarom kijken we naar het nieuwe 10 dollar biljet, waarop een gebouw staat met 7 verdiepingen. Als je goed kijkt, dan zie je iets, zo lijkt het, over het gebouw heen stromen en dan denk je al snel aan water.

Dat de afbeelding op het 10 dollarbiljet geen toeval is, blijkt ook als je kijkt naar de volgende kaart uit het bekende Illuminati kaarspel. 

Is het toeval dat deze afbeelding als twee druppels water lijkt op die van het bankbiljet?

Nee, dat is geen toeval.

Net zoals op de dollarbiljetten werd aangegeven dat er een 9/11 zou komen, was dat ook het geval met het Illuminati kaartspel.

De video die je kunt zien bij onze bron (Niburu.co) laat zien dat het allemaal geen toeval is. Dat het een duister plan is om miljoenen mensen te laten omkomen aan de oost- en westkust van Amerika door middel van een tsunami. Een vloedgolf waarbij wederom kernwapens een rol zullen spelen en die minstens 40 meter hoog zal zijn, 7 verdiepingen.

Hoe het “toeval” wil dat er overal in zee voor de kust een serie boeien ligt die waarschuwen voor tsunami’s, behalve bij de dichtst bevolkte gebieden New York en Los Angeles/San Francisco. Daar zijn we weggehaald vanwege “bezuinigingen”.

Niets gebeurt bij toeval in onze wereld.

Wordt maandag 9 januari een tweede 11 september?

Bij iedereen staan de aanslagen van 11 september nog vers in het geheugen. Schokkende gebeurtenissen die de wereld drastisch veranderden. De datum was zorgvuldig gekozen door de elite: negen september nine eleven: 9 11 het alarmnummer. Op negen januari is er weer een 911! 

Numerologisch is 2017 een ( 2+0+1+7=) 1 jaar.

Negen januari vormt daarmee samen met de eerste maand van dit jaar en het numerologische 1-jaar een nieuwe “nine eleven”. 

Gezien de spanningen die nu waarneembaar zijn in Amerika en de aftredende president Obama die op alle mogelijke manieren aanstuurt op een confrontatie met Rusland heeft het er alle schijn van dat wij nog vóór de inauguratie van Donald Trump onaangenaam “verrast” zullen gaan worden door een wereldschokkende gebeurtenis. Numerologisch gezien wordt dit ook benadrukt in de energie van het universele 1-jaar.

2017 universeel 1-jaar

De energie van een universeel 1-jaar is een energie die niet alleen staat voor uitvindingen maar vooral waagstukken vooruitstrevende plannen en activiteiten, verkenningen en creativiteit. In een 1-jaar onderneemt men grootse dingen. Men toont moed en zelfs waaghalzerij en wil hoe dan ook zijn onafhankelijkheid bewijzen. Veel wordt begonnen, maar de resultaten daarvan ziet men meestal pas in later jaren. 

Een 1-jaar geeft niet zelden het begin aan van grote veranderingen, omwentelingen, beroeringen en revoluties. 

Het is een jaar van nieuwe ontdekkingen waarin mensen en naties vaak meer moeten opbrengen, maar ook halsstarriger zijn. In een 1-jaar is veel pioenierswerk verricht. 

Andere 1-jaren waren: 1918, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999 en 2008. (handboek numerologie-Kathleen Roquemore)

De energie van dit 1-jaar wijst in de richting van grote veranderingen en de 9-energie op de negende januari heeft volgens de numerologie een hoop negatieve aspecten die niet veel goeds toevoegen. `De slechte kanten van 9 zijn: sentimentaliteit, gebrek aan praktisch inzicht, dagdromen, egocentriciteit, overgevoeligheid, wispelturigheid, verbittering, immoreel gedrag, tactloosheid, kou en een onverschillig egoistisch karakter´. 

Numerologisch gezien zit deze exact dezelfde 9-energie in het sleutelgetal van Barack Obama, waarbij de letters van de voornaam opgeteld een negen vormen!

Al met al gaan we zonder meer een wereldveranderend jaar tegemoet. Wat het gaat worden zullen we op hele korte termijn al gaan zien en merken.

Ik houd mijn hart vast.

Wil je meer weten over numerologie? Lees dan hier verder.

Bron: Niburu.co

Dalternative.com

Guide-Guide.com Uw gids voor goed advies

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: