Wat weet het Witte huis wat wij niet weten?

De meeste mensen kennen de dreiging van asteroïden die richting aarde komen alleen uit films zoals Deep Impact en Armageddon.

Het Witte Huis heeft nu echter een uitgebreid plan gepubliceerd over hoe om te gaan met de snel toenemende dreiging van een meteorietinslag.

Het publiceren van een dergelijk plan betekent dat voor de overheid in Amerika de dreiging van onbekende objecten uit de ruimte groter is geworden dan alleen maar iets dat bestaat in Hollywood films.

En hiermee wordt ook maar weer eens aangetoond dat waar wij al jaren over schrijven, de significante toename van het aantal vuurballen in de ruimte oftewel meteorieten, niet iets is dat verzonnen is door aluhoedjes.

Het is iedere keer hetzelfde liedje. De alternatieve media ziet dingen lang van te voren aankomen, wordt uitgelachen en belachelijk gemaakt, en dan opeens blijkt het toch werkelijkheid te zijn. En lijden de meesten plots aan geheugenverlies lijkt het.

Dan is er paniek in de tent, want men heeft geen flauw idee hoe nu precies om te gaan met die enorme toename van asteroïden.

Het document dat nu is gepubliceerd door het Witte Huis houdt zich bezig met een strategie voor het omgaan met wat men noemt NEO (Near Earth Object).

Lees hier verder.

Bron: Niburu.co

Dalternative

P.S.: De wereld van nu is zeer onzeker geworden. De kans dat u door omstandigheden snel uw huis zou moeten verlaten is niet uit te sluiten. Om erger te voorkomen kunt u daar beter op voorbereid zijn. Hier kunt u lezen hoe u zelf een bug-out-bag kunt samenstellen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: