Overheid gaat ons niet waarschuwen als er echt gevaar dreigt

Wij schreven gisteren een artikel over de voorbereidingen die door het Witte Huis worden getroffen in verband met mogelijke dreigingen uit de ruimte.

Wie echter denkt dat de overheid ons gaat waarschuwen als er iets op ons af komt, kan beter snel wakker worden, want dat gaat niet gebeuren.

Wanneer er dan toch een dreigende ramp plaatsvindt, is het waarschijnlijk wel zo prettig om dit van te voren te weten, zodat je misschien met je geliefden nog iets kunt doen om aan die dreigende ramp te ontsnappen.

Dat dit in de praktijk niet zal gebeuren, bewijst ook het onderstaande verhaal dat wij van een lezer ontvingen (dank!).

Het is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, waarbij de wereld in 2005 ternauwernood aan een ramp ontsnapte, overheden en militairen op de hoogte waren, zich druk bezighielden met allerlei voorbereidingen, en wij, het gewone volk gewoon doorgingen met ons dagelijks leven en geen flauw benul hadden van wat er werkelijk speelde.

Best een beangstigend verhaal, want als ze onderstaande niet hebben verteld, wat houden ze dan nog meer voor ons verborgen?

Hierna volgt het verslag van wat eigenlijk een uitgebreider verhaal is van dat wat hij enkele jaren geleden opstuurde en wat wij toen ook gepubliceerd hebben.

Echter, omdat het nu nog relevanter is vanwege de toename van vuurbollen in de lucht en de plannen die door het Witte Huis zijn gemaakt, hierbij ook de uitgebreidere versie van dat verhaal:

In 2005 was een zeer grote meteoor die (zo bleek 3 mnd later uit het nieuws) rakelings langs de aarde gevlogen, zoals gewoonlijk verteld de regering dit NIET wanneer ze dit wel weten.

Ik verdiep me al jaren in diverse (mysterieuze zaken) en vooral militaire luchtvaart, space en communicatie via vhf uhf en HF (kortegolf).

Ongeveer een maand voor bijna impact hoorde ik (en div anderen in de wereld) via de kortegolf freq 11.175 or 8992 USB een EAM (Emergency Action Message) van de USSTRATCOM (United States Strategic Air Command) die samenwerken met de DoD en the White House en NORAD.

Dit bericht was per ongeluk deels niet gecodeerd waarin te horen was OPERATION SNOWBALL IMPACT aftelling dag/uur/min. Plotseling riep men Go Green Go Green en schakelde men de codering in.

Een EAM maar vooral een SKYKING hebben de hoogste prioriteit in het leger vd US/Nato.

In de volgende weken hielden de Skykings niet meer op. Iedere 5 min dag en nacht. De exacte betekenis van een dergelijke message is altijd classified, maar door soms 1 en 1 bij elkaar op te tellen, verstand en ervaring te gebruiken, internet info en nieuws is toch soms te herleiden waar de mesassage voor bedoeld is.

Het is eigenlijk altijd bedoeld voor bepaalde eenheden om een bepaalde actie te ondernemen. Bv destijds troepen om een positie in te nemen in Iraq/Afghanistan/Syrie. Maar ook de GO voor air strikes in deze landen of de GO voor defending the USA tijdens WTC down 9/11.

Zo ook in 2005.

Op internet verschenen div berichten waar ik kon opmaken dat het te maken had met operation snowball (toen nog onbekend wat dit precies was wat later bleek te gaan om een meteor impact aarde ELE)

Alle grote banken schakelde hun veiligheidsprocedure in wat alleen gebeurd bij een zeer grote oorlog als o.a. in Iraq destijds. Dit was zeer zeker een teken dat er ergs stond te gebeuren.

De marine WERELDWIJD gingen allemaal de oceanen op, letterlijk ieder land in de wereld met een navy, dit is nooit eerder voorgekomen op de aarde. Allemaal onder het mom van een wereldwijde oefening stond toen in het nieuws…jaja.

In Mexico werden een aantal SAS leden van het Britse leger (of MI6) opgepakt die zich voordeden als toeristen die bezig waren met het verkennen van een zeer uitgebreid grotten stelsel om evt te kunnen schuilen voor mogelijke elite neem ik aan.

3 mnd later gaf t nieuws aan dat de aarde aan een ramp was ontsnapt.

Waar het mij om gaat is dat de regeringen ons NIET vertellen wanneer iets groots staat te gebeuren, das 1.

Punt 2 WAT kunnen we er aan doen om toch iets te weten te komen dat er iets staat te gebeuren. DAT is toch wat we willen weten? ik wel tenminste!

Wat kunnen we doen:

Speur internet af naar meerdere betrouwbare berichten. check de bron en geloof NIET alles wat je leest.

Er zijn feiten en er zijn dingen die men invult.

Ook jullie zijn naar mijn mening vaak geneigd de feiten aan te vullen met invullingen die men te snel voor waar aanneemt. Doe dit niet en blijf onderscheid maken zodat je serieus genomen blijft worden.

Check de agenda van the white house

Heeft de president plotseling afspraken afgezegd. Waar is de queen of the UK? Waar zijn de leden vh Kon huis v Ned?

Maar 1 vd beste leidraden waar je veel uit kan opmaken zijn de EAM’s en Skykings!!!!!

Tis heel simpel. Hoe vaker ze klinken hoe ernstiger de situatie. Maar veroorzaak niet meteen paniek op jullie site. EAM’s klinken ook veel als de pres v de US een reis maakt waarbij altijd cargo planes vooruit reizen en een E-4 net voor de Air Force 1 uitvliegt die een enorme gebied scant (een vliegende commando post) callsign Nightwatch.

Ook de nightwatch comms zijn te volgen met de HF als je de freq hebt.

Wat speelt er op dit moment?
Komt er oorlog met Rusland?
Het nieuws geeft troepen in Bremerhaven onderweg naar Polen
Niet te vergeten de stealth raketten.

Basis bij Heerlen heropent weer door Amerikanen.

LET OP: Ze zitten niet voor niets bij Heerlen. De grote staf bunkers van de Generalen v Brussel e.d. zitten in AFCENT, bunkers bij Heerlen. De staf van Europa! Verder ligt er de basis Geilenkirchen waar de AWACsen staan. DE belangrijkste NATO basis waar deze radarvliegtuigen staan die het luchtruim scannen met een straal van min 500 km. Dit zijn vliegende gevechtsleidingen en de belangrijkste units voor de air force.

Het nieuws schrijft overal, dat we ons moeten verdedigen tegen Rusland. Persoonlijk denk ik dat de NATO en USA degene zijn die oorlog willen en uitdagen i.p.v. andersom.

Veder zijn de oefeningen van de luchtmacht in Ned UK Duits toegenomen. Met name in Ned vinden er veel avond/nachtvluchten plaats en is er een duidelijke toename van zeker 12 tot 16 F-16’s een aantal keren per week die ACM’s (dogfights) uitvoeren in onze TRA’s (training Area’s) boven de Noordzee.

Dit in samenwerking met Ned Tankers EN een AWACS. Eerder tijdens de oorlog in Syrie/Afghanistan werd er veel geoefend op Cornfield Range (Vlieland) voor Air to Ground missies maar nu verlegd men dit naar Interceptions (onderscheppingen) en Air to Air combats, luchtgevechten dus. Ook zijn er meer oefeningen met Apache’s en Chinooks.

Oefeningen zijn er altijd wel maar ze nemen toe! En ik weet dat het leger eerder weet wat er te gebeuren staat dan wij. Daarom denk ik dat ze zich aan het voorbereiden zijn voor wat mogelijk komen gaat met Rusland, wat begint in Polen en Kaliningrad.

Er klinken met regelmaat EAM’s maar nog niet zodanig verontrustend dat er echt aan de bel getrokken moet worden. Toch hou ik het zeker in de gaten.

Mijn tip is, doe dit ook!!! Het is een zeer belangrijk stuk aanvulling gebaseerd op feiten!

Kijk hier voor de video.

BronNiburu.co

Dalternative
Hoe maak je een bug-out-bag?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: