Planeet Niburu zichtbaar vanaf december 2017

Begin september 2016 heeft de bekende remote viewer Ed Dames zijn laatste presentatie gegeven in de Amerikaanse stad Las Vegas.

Tijdens die presentatie heeft hij informatie onthuld over de komst van de planeet Nibiru die nauwkeurig overeenkomt met die van onderzoeker Marshall Masters.

We leven in spannende tijden, waarin alles opeens in een stroomversnelling lijkt te gaan. Dat heeft alles te maken met de komst van een onbekende planeet die ons leven letterlijk op z’n kop zal zetten.

Waar mensen die enkele jaren geleden schreven over een onbekende planeet in ons zonnestelsel nog werden uitgemaakt voor aluhoedjes, zo zie je nu overal in de mainstream verhalen verschijnen over net ontdekte onbekende planeten. Dit alles vormt onderdeel van het voorbereiden van de bevolking op de dingen die gaan komen.

We hadden al eerder geschreven dat de bekende remote viewer Ed Dames had aangegeven dat hij deze zomer de laatste van zijn presentaties zou geven, om zich daarna te begeven naar een veilige plaats.

De bijeenkomst in Las Vegas is qua inhoud niet openbaar gemaakt aan het publiek, maar onderzoeker Marshall Masters is via een bron die op die bijeenkomst aanwezig was, volledig ingelicht over de meest bijzondere dingen die Ed Dames had te vertellen over Planet X oftewel Nibiru.

Hij bevestigde dat de planeet echt was en onderweg richting ons.

Hij vertelde verder dat hij ziet dat de planeet vanaf december 2017 voor een ieder zichtbaar zal zijn aan de hemel.

De komst van de planeet zal een verdere verzwakking veroorzaken van het aardmagnetisch veld, waardoor mensen meer risico lopen door kosmische straling.

De planeet Nibiru zal voor een interactie zorgen met de zon, waardoor ook de al lang door hem voorspelde killshot zal gebeuren.

Een groot gevaar voor de aarde zal zijn dat de aarde door het achter Nibiru zwevende veld met ruimtepuin zal gaan wat voor de nodige schade zal zorgen.

Er zal een zogenaamde pole shift plaatsvinden, maar volgens zowel Ed Dames als Marshall Masters zal dit niet een 180 omdraaien van de polen zijn, maar meer een verschuiving van de polen van rond de 12 graden. Iets wat al aan de gang is.

Door de wisselwerking van de planeten verwarmt het binnenste van de aarde ook heel erg, waardoor bijvoorbeeld het ijs van Groenland smelt. Dit gebeurt vanaf onder, omdat de rotsen onder het ijs steeds verder beginnen op te warmen.

Water aan het oppervlak van de planeet zal zwaar vergiftigd zijn, wat betekent dat mensen die willen overleven op zoek zullen moeten gaan naar diepe waterbronnen.

Volgens Marshall Masters heeft overleven als gezin weinig zin, omdat je in bijna alle gevallen zult eindigen als gemakkelijke prooi. Hij is ervan overtuigd dat wil je een kans maken om de komende beproevingen te overleven je dit moet doen in gemeenschappen van minimaal 100 mensen.

De tijdspanne waarin dit alles zal gebeuren van het moment dat de planeet boven de horizon komt met haar metgezellen totdat ze rond de zon zijn gegaan en weer op de weg terug, bedraagt volgens zowel Masters als Dames een periode van ongeveer zes maanden.

Dit is in tegenstelling tot de meest bekende astronoom die al in 1940 de komst van de planeet voorspelde, de Chileen Ferrada, want hij sprak over een periode niet van zes maanden, maar van 57 jaar.

Kijk en luister hier naar wat Marshall Masters allemaal heeft te vertellen over de presentatie van Ed Dames en een aantal andere belangrijke zaken.

BronNiburu.co

Dalternative

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: