Nibiru onderzoeker zoekt ook veilige locatie op

Nadat we eerder zagen dat de bekende remote viewer Ed Dames stopte met zijn cursussen om zichzelf in veiligheid te brengen, zo is het nu Marshall Masters die verdwijnt.

Ook hij zegt dat we in november dit jaar in staat zullen zijn om de planeet Nibiru met het blote oog waar te nemen die dan de grootte van onze maan zal hebben.

De man die al jarenlang onderzoek doet naar het minizonnestelsel Nibiru, Marshall Masters, houdt het voor gezien en gaat proberen zichzelf in veiligheid te brengen.

Na jarenlang het publiek te hebben gewaarschuwd, is hij nu één van de velen die zich gaat concentreren op overleven.

Je kunt zeggen wat je wilt van Marshall Masters, maar niet dat hij geen onderzoek heeft gedaan de laatste jaren. Wij hebben diverse van zijn goed onderbouwde video’s gepubliceerd en materiaal gebruikt uit zijn artikelen.

Nadat we vorig jaar al een voorproefje kregen van onder andere remote viewer Ed Dames die stopt met zijn cursussen en zich gaat voorbereiden op de komende turbulente tijden, zo gaat Marshall Masters nu hetzelfde doen. Hij voorziet een periode van tien jaar die ontzettend zwaar zal worden voor mensen om te overleven.

Waar Master zich nu zorgen over maakt, zijn de mensen die Youtube afstruinen op zoek naar de volgende video met een dramatische planeet Nibiru titel, net zoals ze dat doen met nieuwe films. “O jee, joh, moet je die kijken, cool” en “ik ben blij dat ik niet in die trein zit”.

Ze kijken gefascineerd naar deze video’s, alsof ze zelf toeschouwers zijn die vanaf een veilige locatie kijken naar iets, maar hén niet echt raakt, net zoals in de bioscoop. Masters noemt ze couch potatoes die continue op zoek zijn naar nieuwe kicks.

Wat ze niet schijnen te beseffen volgens Masters, is dat ze zelf wel degelijk in die trein zitten en dat het een kwestie van tijd is voordat ze zichzelf terugzien in een verwrongen massa van staal, ijzer en bloed.

Zo te horen is Masters er een beetje klaar mee en hij gebruikt dan ook een zin uit de bekende film Shawshank Redemption: “Ik geloof dat het eigenlijk neerkomt op een eenvoudige keuze; begin nu met leven of begin nu met doodgaan.”

We spreken met de komst van Nibiru niet over één planeet, maar over een mini-zonnestelsel, bestaande uit een donkere ster Nemesis en een aantal planeten die zich op dit moment achter de zon bevinden aan de zuidelijke hemel, tussen Mars en Jupiter.

De planeet Nibiru kan volgens Masters nu soms worden waargenomen tijdens zonsop- of -ondergang. Ook hij zegt dat het ongeveer vanaf de maand november zichtbaar zal zijn en dat het dan de grootte van onze maan heeft.

Er zal natuurlijk een punt aanbreken waarop ook de mainstream media met berichten zullen komen over Nibiru of Planet X, maar zij zullen deze dan als volkomen onschuldig bestempelen. En dat is dan ook het moment dat je heel rap moet zorgen dat je je naar een veilige locatie begeeft. Want, zo zegt Masters, “De passage van de planeet Nibiru zal rampzalig zijn voor de aarde”.

Masters zegt dat een ondergrondse schuilplaats niet altijd de beste is. De reden is dat dit misschien toch niet zo veilig is vanwege de vele aardbevingen en sinkholes die zich voor zullen doen.

Hij adviseert het bouwen van wat hij een “gelaagde sandwich” noemt. Een schuilplaats aan het oppervlak die bestaat uit een combinatie van modder en basaltblokken die kunnen beschermen tegen straling en EMP. Daarnaast adviseert hij minstens 200 tot 250 kilometer van de dichtstbijzijnde kust verwijderd te zijn en minstens op 200 kilometer afstand van de dichtstbijzijnde kerncentrale.

Masters biedt een gratis E-book aan wat mensen kunnen downloaden met allerlei tips over hoe de komende tijden van rampspoed te overleven.

Mensen die zich bezig willen houden met preppen en gelijksoortige zaken, raden wij aan om ook nog eens een aantal artikelen van Evert Jan Poorterman te lezen.

In de hierna volgende video wordt de laatste stand van zaken voor wat betreft de komst van Nibiru onder de loep genomen door Rex Bear in samenwerking met Marshall Masters.

Nog minder dan een jaar en we zullen weten of mensen zoals Ed Dames en Marshall Masters gelijk krijgen met hun voorspelling. We hopen uiteraard van niet, maar voor het geval het toch zo mocht zijn, telt een gewaarschuwd mens altijd voor twee.

Lees en kijk hier verder.

BronNiburu.co

Wilt u weten waar u veilig zult zijn? Kijk dan op de volgende plattegronden:

 Veilige plekken volgens Nancy Lieder

– Veilige plekken volgens Ed Cayce

– Kill shot map van Ed Dames

EN hoe maak je een bug-out-bag (BOB)?

Dalternative


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: