Te koop: Doomsday bunkers

Is 2016 je niet goed bekomen en geloof je dat het ergste nog voor je ligt? Je bent niet alleen en er zijn al heel wat mensen die voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, voornamelijk in South Dakota, waar de grootste Doomsday Prepper Community zich bevindt.

De Preppers van Vivos XPoint bereiden zich voor door militaire bunkers te laten bouwen waar ze in geval van nood, apocalyps, zombie-epidemie, of gewoon in verkiezingstijd kunnen in schuilen. De bunkers zijn namelijk uitgerust om extreme noodtoestanden te weerstaan, zoals bijvoorbeeld een (nucleaire) bom.

Wat kost deze veiligheid je? 

Amper 25.000 dollar – oftewel 23.378 euro – voor 99 jaar. Een prikje. Daar komt wel een onderhoudskost bij van 1.000 dollar – of 935 euro – per jaar, wat ook nog wel schappelijk lijkt.

Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de aansluiting van nutsvoorzieningen, zoals waterleiding, luchtfiltersystemen (niet onbelangrijk) en elektriciteit, waar je misschien toch voor alternatieve systemen wil kiezen, aangezien de gewone leveranciers tijdens de Apocalyps misschien hun diensturen wijzigen.

Lees en kijk hier verder.

BronHebbes.be

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: