Europa moet bevolkt worden door een sub-ras

Wat wij nu in Europa meemaken is geen natuurlijk fenomeen dat spontaan is ontstaan als gevolg van oorlogen.

Het vormt onderdeel van een groter plan dat zoals gewoonlijk al vele jaren geleden is beraamd en bedoeld is om de kern van wat nu Europa is te vernietigen.

Er zijn er maar weinigen die weten dat één van de belangrijkste mensen die gewerkt hebben aan de ontwikkeling van het vernietigingsplan van de Europese bevolking een man is met de naam Richard Coudenhove-Kalergi. Hij wordt door de elite beschouwd als de grondlegger van Europa.

Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat met de naam Heinrich von Coudenhove-Kalergi en zijn moeder was de Japanse Mitsu Aoyama. Door de positie van zijn vader was Kalergi in staat om zich vrijwel ongezien achter de coulissen bezig te houden met de ontwikkeling van zijn ideeën. Op deze manier ontmoette hij staatshoofden en wist ook hen te interesseren voor zijn plan voor een totale Europese integratie.

In 1922 richtte hij de Pan Europese Beweging op in Wenen die als doel had om een New World Order/eenwereldregering te creëren die geleid zou worden door Amerika en waarbij Europa een federatie van landen zou worden. De Europese integratie zou een belangrijke stap vormen voor het opzetten van die wereldregering.

 Lees hier verder.

BronNiburu.co

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: