Parijse rellen voorbode voor de rest van Europa?

Parijs staat al twee weken flink in vuur en vlam. Het begon allemaal bij de vermeende politieverkrachting van een allochtone jongen met een wapenstok in de zogenoemde banlieues, de buitenwijken van Parijs. 

Het NOS journaal van 20:00 uur gisteravond bracht het allemaal in de gebruikelijk geloofwaardige setting van een keurig geklede nieuwslezeres en een geloofwaardige verslaggever. Natuurlijk zijn die rellen er gewoon en is de verslaggeving er een zoals je die kunt verwachten van een mainstream mediakanaal. 

Toch daag ik u weer eens uit vraagtekens te zetten bij de officiële verslaggeving. 

Ik voorspel al jaren dat er bewust aangestuurd wordt op een conflict tussen de autochtone bevolking en de islamitische bevolking. Het past in de eeuwen oude strategie van verdeel en heers. Het masterplan achter de vestiging van een wereldregering kan alleen worden vervuld via de oud Romeinse stelregel ‘Ordo ab Chao’.

Het recept is simpel. Je begint ten tijde van de opkomst van de Europese Gemeenschap (EEG) met een beleid van gastarbeiders. Dat legt de lang geplande voedingsbodem voor iets wat je later verder wilt benutten. Deze gastarbeiders komen uit een andere cultuur en religieuze achtergrond.

Enkele decennia verder hebben deze gastarbeiders allemaal een groot nageslacht. Je bouwt grote wijken waar ze samenklonteren en hun eigen cultuur en religie kunnen beleven. Dan begin je met een reeks aan oorlogen, waarin de islam een belangrijke rol speelt. Islamitische strijders en jihadisten hebben toevalligerwijze datzelfde geloof als al die gastarbeiders. Dat is erg handig.

Vervolgens komt er na een reeks oorlogen en een fikse oorlog in Syrië een vluchtelingenstroom richting Europa op gang. Dan laat je gelijktijdig vermeend islamitisch terreur oplaaien in Europa en het recept is klaar om het spanningsveld te doen oplopen. 

Daarvoor positioneer je in geheel Europa rechts-populistische politici en tegelijk begin je met een frustratieproces van de (van origine) gastarbeider bevolking. Daarvoor gebruik je je politiemacht die je hard op laat treden en enkele misdragingen laat plegen. Vervolgens help je de vlam in de pan te doen slaan door op rechts je zelfgeschapen Pegida beweging en op links je zelfgeschapen Antifa beweging te positioneren. Die gaan lekker mee rellen en moeten de onrust verder doen oplaaien.

Lees hier verder.

BronBeyondthematrix.nl

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: