De verbijsterende 9/11-missende schakels..!!

Wij zijn er bijzonder trots op, dat we jou in het onderstaande artikel de verbijsterende informatie mogen aanreiken, rondom krachtig nieuwe inzichten in de aanslagen van 11 september 2001 in de VS. 

Deze inzichten zijn verkregen door auteur/onderzoeker Dik Kok (pseudoniem), die de afgelopen 2 jaar minutieus onderzoek deed naar een essentieel onderdeel van de aanslagen. Namelijk de WTC-aanslagen, waarbij de beide verkeersvliegtuigen IN de beide torens ‘gleden’. Door een zorgvuldige deductie-techniek, kwam een onthutsend beeld aan de oppervlakte, van de precieze uitvoering en opzet van de aanslagen.

Het onderzoek van de afgelopen 2 jaar heeft geresulteerd in de publicatie van 2 boeken die elkaar aanvullen en waarvan we je hieronder een voorproefje geven, maar die we je ook EXCLUSIEF aanbieden. Je kunt de boeken daarmee zien als de eindrapportage van deze onderzoeken. We gaan van start, waarbij we je eerst de mega-krachtige stalen balken willen tonen, waarmee de pui van de WTC-torens was opgetrokken.

Lees hier verder.

BronWantToKnow.nl

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: