Heftige informatie van Montague Keen..!

Over Montague Keen en zijn vrouw Veronica schreven we een paar weken geleden al een artikel, waarbij ze de informatie plaatsten, die Montague Keen doorgaf van de ‘andere kant’.. Een kant die in onze ogen steeds meer ‘naar ons toe’ lijkt te komen; hetgeen feitelijk betekent dat het gordijn, of ‘The Veil’ dunner wordt. De afscheiding die de Aarde heeft gesepareerd van de rest van onze Kosmische verbindingen.. De berichten van Montague Keen bevestigen deze berichten.

Heb je nog geen notie wie Montague Keen is, of beter: ‘was’, hier op Aarde, dan raden we je aan om even de ESSENTIËLE achtergrondinfo te lezen van zijn Aardse leven, in liefdevolle relatie met zijn partner/echtgenote Veronica. HIER vind je dat artikel, met zijn doorgeving van 28 januari erbij. Veronica channelt de berichten die Montague om de paar dagen doorgeeft en waarvan we er hieronder de laatste 2 op de site plaatsen.

Een Ziel die vanachter de sluier van de Dood een link legt met zijn vrouw. Ongetwijfeld een vreemde gewaarwording voor velen, maar voor Veronica en Montague Keen is toch een alledaagse bezigheid. Al 13 jaar, sinds de dood van Montague, in januari 2004. 

Lees deze 3 recente bericht van Montague over de toestand in de wereld, van achter het ‘gordijn’ bekeken. We hebben ze áchter elkaar gezet, omdat ze één beeld vormen. Met veel intrigerende gezichtspunten, waarvan je vanzelfsprekend ZELF de essentie bepaalt.

Gebaseerd op het fascinerende verhaal van Montague en Veronica Keen; twee mensen die in-en-in van elkaar houden, ook al is één van beiden ‘lichamelijk gestorven’. Over de kracht van Liefde, over de Dood héén. Over het verschuiven van perspectief gesproken… Omdat we geloven dat de informatie resoneert met de ontwikkelingen, zoals die zich nu tonen op Aarde. Uiteindelijk maak jij zélf natuurlijk uit, of deze info ook voor jou voedend is of niet.

Lees hier verder.

BronWantToKnow.nl

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: