Den Haag wil fraude van ambtenaren en politici legaliseren

Zo’n laatste dag van de Tweede Slaapkamer geeft als de onrendabelen daar weer eens met reces vertrokken zijn altijd wel een kans om te zien of er niet ergens nog een prop papier is blijven liggen of een computer niet is afgesloten, waardoor je de meest interessante zaken tegen komt.

Zo ook na de laatste echte ‘werk’ zitting afgelopen week, en dan is het geluk met de dommen, dus met ons. Want wat wij tegenkwamen, was een bevestiging van dat wat in de paar overgebleven Nederlandse huiskamers waar men wel over de toekomst van ons land nadenkt een wederkerende vraag is. Hoe kan het toch dat wel iedere week er een corruptie of fraude schandaal is in overheidskringen, waarvan je als eenvoudige nog nette burger denkt ‘dit kan toch niet waar zijn ?’

Wij kunnen u gerust stellen, deze gedachte, vraag of een discussie kunt u zich vanaf maart besparen, want net op het nippertje is er nog door de coalitie een wetsvoorstel ingediend dat bedrog, corruptie, fraude, nepotisme, twijfelachtige gerechtelijke uitspraken, LEGALISEERT !

Lees hier verder.

BronGeennieuws.com

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: