Het belangrijkste niet vertelde verhaal over onze planeet

De elite doet er alles aan om de bevolking af te leiden van zaken die er werkelijk toe doen en daar slagen ze wonderwel in.

Ondertussen verdwijnen de ecosystemen op aarde in een sneltreinvaart en als het zo doorgaat, is over een jaar of tien de aarde een dode, uitgestorven planeet geworden.

Regelmatig zijn er alarmerende berichten, maar zelden zijn die groter of meer alarmerend dan de recente boodschap van Dane Wigington.

Deze man is vooral bekend geworden door zijn niet aflatende strijd in het bewust maken van de wereld over de gevaren van geo-engineering. Onderdeel hiervan, het volledig manipuleren van de weersystemen op aarde, zijn de ons welbekende chemtrails.

Een ander gebruikt woord voor deze manipulatie is “solar radiation management”, oftewel het controleren/beheersen van de zonnestralen die uiteindelijk de aarde bereiken.

Wie nog steeds denkt dat die geweldige uitwaaierende wolken boven ons hoofd die verschijnen nadat vliegtuigen zijn gepasseerd en die soms urenlang blijven hangen, onschuldige contrails (bevroren waterdeeltjes uit uitlaatgassen) zijn, raden wij aan rustig verder te slapen en niet verder te lezen. Wij vragen je jezelf uit te dagen en wel verder te lezen.

Wigington heeft een belangrijke boodschap en die is dat door al deze geo-engineering de planeet al zodanig veel schade heeft opgelopen dat wij ons over een jaar of tien in een situatie zullen bevinden, waarbij wij ons op een niet langer leefbare planeet bevinden.

Lees hier verder.

BronNiburu.co

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: