LGTBQ propaganda op vrouw.nl? Het verhaal: Sue’s dochter is genderneutraal

LSinds enkele jaren is de LGTBQ niet meer uit de media weg te branden. Jongens die zich meisjes voelen; meisjes die zich jongen voelen; kinderen die hormoonkuurtjes nemen en zich om laten bouwen; het is de normaalste zaak van de wereld geworden. 

En dan hebben we natuurlijk de opkomst van de gender-neutrale toilet. Het zal de gemiddelde Nederlander waarschijnlijk worst wezen, maar er zit een duidelijke agenda achter deze trend. Niet alleen wordt er op basisscholen via seksuele voorlichting aan jonge kinderen geleerd dat ze niet een jongen of meisje zijn, maar dat je op latere leeftijd een geslachtskeuze kunt maken. Dat riekt naar het pushen van een fenomeen dat tot voor kort nog een zeldzaamheid was.

LGTBQ staat voor: Lesbian, Gay, Transgender, Bisexual en Questioning. In het Nederlands: Lesbisch, Homo, Transseksueel, Biseksueel en Questioning staat vrijvertaald voor het nog twijfelen over je geslacht. Hoewel we bij alle zoogdiersoorten duidelijk kunnen waarnemen of een jong geboren wordt als ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’ op basis van het geslachtsdeel, lijkt dat bij de mens onderhevig te zijn aan een versneld evolutieproces. 

Er is zelfs een wereldwijde trend zichtbaar waarbij het gebruik van mannelijke of vrouwelijke termen verboden dreigt te geraken. 

Je bent geen timmerman of juffrouw, je bent bouwvakker of leerkracht. Kijk uit met het gebruiken van mannelijke of vrouwelijke termen in de toekomst, want dan zou u zomaar eens een boete kunnen krijgen.

Op de website vrouw.nl verscheen vandaag een artikel met de titel: Sue’s dochter is genderneutraal. Daarin is te lezen hoe Sarah zich altijd al meer mannelijk dan vrouwelijk voelde. Ik ga het verder niet over de inhoud hebben. Het is duidelijk dat we – waar we ook kijken – steeds meer LGTBQ propaganda in de media kunnen waarnemen. Paul de Leeuw doet er ook graag aan mee, maar vrijwel dagelijks zien we wel iets in de media wat betrekking heeft op de LGTB gemeenschap. 

Dat klinkt als een logische stap in het emancipatieproces dat ooit begon met de emancipatie van de vrouw. Die emancipatie monde uit in het tweeverdienersmodel, waarbij de financiële druk van hypotheken en andersoortige financiële belasting, de vrouw steeds meer dwong om deel te gaan nemen aan het arbeidsproces. Een prachtig resultaat van die emancipatie was dat vrouwen niet meer afhankelijk zijn van een man, maar voor het onderdeel ‘kinderen krijgen’ en ‘opvoeden’ ontstond ineens minder tijd. Collateral damage, want daarvoor kwam al snel een prachtige oplossing: de kinderdagverblijven. Dump je kinderen in een hok vol andere kinderen en dan maar hopen dat je ze niet in handen geeft van een paar pedo’s zoals Robert M. en zijn mannelijke partner. 

Na de emancipatie van de vrouw, kregen we de homo-emancipatie. Die sloeg een beetje door in overdreven homopropaganda die het best tot uiting komt in zaken als de gay pride. Natuurlijk moeten we homo’s accepteren zoals ze zijn, maar er is een verschil tussen ‘niet discrimineren’ en ‘actief promoten van een seksuele geaardheid’.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: