Eilandbewoners…,dat zijn we allemaal!

Het eeuwen en eigenlijk al millennia in beslag nemende werk van demonische krachten, heeft een heersende religieuze en economisch-politieke elite geschapen. 

Daarnaast een misleidend materialistisch gefundeerde wetenschap, die in het merendeel van haar toepassingen de basis vormt voor een al het leven vernietigende technologie. 

Door manipulatief ingrijpen in het onderbewustzijn van mensen, hebben die demonische krachten de mensheid zover gekregen dat ze ‘vrijwillig’ meewerkt aan de vernietiging van zichzelf en haar thuisplaneet.

Dat manipulatieve proces heeft de huidige maatschappelijke vormgeving mede bepaald, vooral door telkens weer illusionair verdeeldheid zaaiende tegenstellingen te presenteren en mensen voor een eenzijdige kant te laten kiezen.

Voor een groeiende groep mensen is dit sinds het internettijdperk duidelijk geworden. Het verdeel- en heersprincipe is een bijna algemeen gekend begrip geworden. Maar het op een uiterlijk niveau begrijpen van dit begrip wil nog niet zeggen, dat men de werking daarvan ook in zichzelf herkent. 

Mensen zijn nu eenmaal steeds weer geneigd om, vanuit hun angst voor afgescheidenheid en eenzaamheid, bij elkaar weg te kruipen in groepen van ‘gelijkgestemden’ en een kunstmatig op onbewuste sentimenten gebaseerde eenheidsbeleving te willen zoeken.

Lees hier verder.

BronWanttoknow.nl

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: