Grieken proberen Duitse minister van financiën te vermoorden

Er komt natuurlijk een punt, waarbij praten geen enkele zin meer heeft en het geplaagde Griekse volk overgaat tot meer drastische actie.

Terwijl de bevolking bij ons zo stom is om massaal op een landverrader te stemmen, proberen een aantal Grieken het heft in eigen handen te nemen.

De gevestigde orde in dit land heeft het weer voor elkaar gekregen om met niet aflatende propaganda het stemvee naar de stemhokjes te lokken met loze beloftes, zodat wij hier in ieder geval weer vier jaar zitten opgescheept met de Bilderberg knechten.

Deze corporate managers doen wat hun opdrachtgevers hen in het oor fluisteren en voeren hun opdrachten nauwgezet uit. Of het nu een doofpot betreft zoals MH17 of het volledig uitknijpen van het Griekse volk, daar zitten ze totaal niet mee.

Ook in Griekenland zijn ze daar al diverse keren ingetrapt en toen het volk uiteindelijk met een duidelijke meerderheid van 61 procent “nee” tegen de besparingseisen van de Trojka (Europese Commissie, Europese Centrale Bank, Internationaal Monetair Fonds) zei, werd er daarna door landverrader en premier Tsipras namens de banken meer “bespaard” dan ooit en werden de Grieken letterlijk nog verder uitgekleed.

De leningen die zogenaamd naar Griekenland gaan, zijn helemaal niet bedoeld voor de Griekse bevolking, maar voor de Europese banken, zoals de Duitse en de Nederlandse, om te zorgen dat deze geen verlies lijden op eerdere Griekse leningen. Het geld wordt na het zoveelste akkoord overgeboekt naar Griekenland die het dan per kerende post weer door stort naar de schuldeisers met als enige resultaat dat haar schulden nog hoger zijn geworden.

Nu wordt er weer “onderhandeld” en weer zal daar uiteindelijk de Griekse bevolking het slachtoffer van worden.

Veel mensen in Griekenland zijn het zat, maar dan ook echt spuugzat. Zo trokken vorige week woedende boeren naar de kantoren van Tsipras omdat het duurder is om hun waar te produceren, dan wat ze ervoor ontvangen.

De hoeveelheid belastingen dat die boeren zo langzamerhand moeten betalen, maakt dat ze beter in hun bed kunnen blijven liggen, dan nog te gaan werken. En dus kwam het in Athene tot de zoveelste oproer.

Lees hier verder.

BronNiburu.co

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: