Het belang van je geboortenaam

Waarom je echte naam gebruiken in plaats van een roepnaam

Geboortenaam

Het valt me op dat veel mensen een voornaam (roepnaam) gebruiken, die verschillend is van hun geboortenaam. Als ik kijk onder mijn klanten, dan heb ik de indruk dat dit bij de Nederlandse klanten meer voorkomt dan bij mijn andere klanten.

Ik kaart dit graag eventjes aan, omdat ik via mijn gids doorkreeg dat ik me dien af te stemmen op de klant voor healing, via de geboortenaam. Van sommige mensen krijg ik dan de vraag welke naam dat dan precies is?

Dat is je officiële naam, de naam die op je geboorteakte staat en op je identiteitskaart. Indien de schrijfwijze verschilt tussen geboorteakte en ID kaart, neem dan deze van de geboorteakte.

Waarom is je geboortenaam belangrijk?

Dit omdat je naam een duidelijke frequentie en blauwdruk in zich draagt voor je huidige leven.
Via de betekenis van je voornaam en de numerologische duiding van je naam kan je al een idee krijgen van welke klemtonen je in dit leven zal ontmoeten.
Wat volledig vrij ligt, is de manier waarop jij als mens (persoonlijkheid) omgaat met alles op je pad.

Bij je geboorte is een rode draad meegegeven, maar de uitwerking en vormgeving wordt bepaald vanuit de vrije wil van je persoonlijkheid hier op aarde.

Lees hier meer over numerologie.

Je geboortenaam en levenswerk

Je naam is allesbehalve toeval! Want je naam is een bevestiging en bekrachtiging. Meer nog, het is letterlijk je aanroeping hier op aarde. Wie een woord denkt of uitspreekt, roept iets aan. In de bijbel lees je ook : “God sprak, er zij licht en er was licht.”

Wie zijn/haar geboortenaam verandert, weigert op onbewust niveau om aan de slag te gaan met de opdracht van dit leven. In dit geval is het belangrijk dat je regelmatig je eigen naam luidop uitspreekt. Je zal merken dat dit heel raar zal aanvoelen maar het voordeel is, dat je er je eigen frequentie mee kan gronden, versterken en openen.

Probeer terwijl je je naam rustig en krachtig uitspreekt, je mondhoeken op te trekken en je zal merken dat de streek rond je hart zal oplichten. Op die manier kan jij jezelf vanuit je hartskern versterken.

Heel lang geleden las ik een numerologisch artikel over Marilyn Monroe, dat als ze haar echte naam was blijven gebruiken, ze een heel ander leven had kunnen vormgeven. We zullen het nooit weten, maar het zette me toen wel aan het denken en ik begreep hierdoor ook direct de boodschap van mijn gids. De frequentie van haar artiestennaam stond mijlenver af van haar echte essentie. Met een andere naam kruip je letterlijk in de huid van een andere frequentie vorm.

Een goeie manier dus om dicht bij jezelf te blijven is het rustig en luidop uitspreken van je eigen geboortenaam, of je kan er in stilte een blad mee volschrijven.

Lees hier verder.

Lees hier meer over numerologie.

Bron: Nieuwetijdskind.com

Dalternative

Vond je dit artikel interessant? Deel dan onderstaande link.

https://dalternative.wordpress.com/2018/02/04/het-belang-van-je-geboortenaam/

Bedankt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: