Ondergrondse basis Antarctica ontdekt

Toen het Amerikaanse leger maatregelen nam om het overgewicht van personeel te bestrijden, had niemand gedacht dat hiermee ook gevoelige geheimen aan het licht zouden komen. 

Door dit alles is er nu precies vast te stellen waar zich op Antarctica een geheime ondergrondse basis bevindt, alhoewel deze niet persé Amerikaans hoeft te zijn.

Men heeft er bij het Pentagon nooit bij stilgestaan dat door middel van dingen zoals zogenaamde Fitbit horloges exacte locaties van de gebruikers kunnen worden vastgesteld. Dit systeem houdt al je lichamelijke activiteiten bij en meet verschillende dingen zoals hoeveel je gelopen hebt. Het doet dit op basis van het GPS systeem zodat van iedere gebruiker de exacte locatie kan worden vastgesteld.

Het Amerikaanse leger vond dit een goed hulpmiddel bij het bestrijden van overgewicht onder hun personeel en waren zo enthousiast dat ze deze Fitbits volop hebben verspreid binnen het leger.

Via een organisatie die Strava heet is er nu een zogenaamde heatmap gemaakt van de aarde, waarop je precies kunt zien waar de Fitbit gebruikers zich bevinden. Het zijn natuurlijk niet alleen Amerikaanse militairen die met deze dingen rondlopen, maar overal ter wereld worden deze Fitbits gebruikt. Op de volgende kaart zie je…

Lees hier verder.

Bron: Niburu.co

Dalternative

Vond je dit artikel interessant? Deel dan onderstaande link.

https://dalternative.wordpress.com/2018/02/08/ondergrondse-basis-antarctica-ontdekt/

Bedankt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: