The subtle art of not giving a fuck

9200000056625923

Klik hier voor het boek.

#1 New York Time Bestseller.

Meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

In deze generatie-definiërende zelfhulp handleiding, snijdt een ster blogger dwars door de onzin om je constant alleen maar positief op te stellen, zodat je echt als mens beter en gelukkiger kunt worden.

Decennialang, werd ons verteld dat positief denken de sleutel tot een gelukkig en rijk leven is. F ** k positiviteit, zegt Mark Manson. Laten we eerlijk zijn, “shit is f ** ked” en we moeten er maar mee leven.

In zijn razend populaire internet blog, sugercoat Manson niets. Hij vertelt het ons zoals het is met een dosis rauwe, verfrissende, eerlijke waarheid, waar het ons vandaag de dag aan ontbreekt.

The Subtle Art of Not Giving a F**k is zijn tegengif voor de verwende mens, laten we de we-all-feel-good mentaliteit dat de moderne samenleving heeft besmet en daarmee een verwende generatie, beloond met gouden medailles alleen voor opdagen heeft gecreërd doorbreken.

Menselijke wezens zijn gebrekkig en niet iedereen kan perfect zijn. Er zijn winnaars en verliezers in de maatschappij, en ook helemaal niet fair of jouw schuld. Manson adviseert ons om onze beperkingen te leren herkennen en deze te accepteren zoals ze zijn. Zodra we onze angsten, fouten en onzekerheden, omarmen en zodra we stoppen met het vermijden hiervan en starten met de confrontatie van pijnlijke waarheden, kunnen we beginnen moed, volharding, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en vergeving te vinden die we zoeken.

Dalternative

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: